Törk, "Üstün olan biziz"

Darıca 27.04.2017 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk, "Üstün olan biziz"

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk “Referandum seçimlerinde ilçe başkanı ayrı telden, belediye başkanı ayrı telden çaldı. Meclis Toplantılarında artık meclis üyeleri ile belediye başkanı arasında kopukluklar yaşanıyor. Biz psikolojik olarak üstünlüğü ele geçirdik.”dedi.

 CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk bugün Bayramoğlu Resort Hotel’de bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya ilçe başkanı Yakup Törk’ün yanı sıra CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri Serap Aydın, Şinasi Serdar, İbrahim Karslı, Musa Kovalık, Şevki Yıldırım, Yavuz Dursun ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda ilk olarak bir açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Referandum süreci ve nisan ayı Darıca Belediyesi meclisi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunmak için bir araya geldik GÜÇ DENGELERİ YARIŞMADI Törk orantısız güçlerle bir referandum süreci yaşandığını dile getirerek, “Referandum sürecinde bizlerle birlikte çalışma yapan tüm herkese teşekkür ediyorum. Referandum sürecinde yaşananları herkes gördü. Tüm iktidar mensupları yoğun bir evet propagandası ve baskısı oluşturdular. Referandum sürecinde partili kimliğimizi bir kenara bırakarak çalıştık. Bunun bir memleket meselesi olduğunu anlatmaya çalıştık. Yoğun bir referandum süreci geçirdik. Milletin parasını harcayacak durumumuz yok tamamen kendi imkânlarımızla bu süreci götürdük. Bu orantısız yarışı sizlerin takdirine bırakıyoruz.” dedi. DİĞER PARTİLERE VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ Törk konuşmasına, “Hedefimize ulaşamadık. Kaymakamın kendi personeli ile baskı altına alacak derece, belediye memurlar ve hatta lise öğrencilerini salonlara toplamasına rağmen 14 mahallenin yedisinde hayır çıktı. Başarılıyız demiyorum. Ancak ortak duygularda buluşulduğunu gördük. CHP 2019 yılında Darıca Belediyesini tekrar alacağız. Bu yönde çalışmalara başladık. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sandıktan çıkan sonucu saygılıyız. Darıca’da belli sandıklara mühürsüz oy kullanma yönünde şikâyetimiz vardı. Darıca’da 30 okula gittim.” Şeklinde devam etti. MİLLİ DEĞERLERE DUYARSIZ KALIYORLAR Referandum günü tüm sandıkları, okulları tek tek ziyaret ettiğini de belirten Törk, “335 sandığın 300 tanesini bizzat gittim. 4 tane cami imamı ve müftülük çalışanını sandık görevlisi olarak gördüm. Cami imamının orada olmaması gerekirdi. Engelli ve hastaların oy kullanmasında ciddi sıkıntılar yaşandı. Darıca’da 7 mahallede hayır önde çıktık. Kurmuş olduğumuz mahalle temsilcileri ile çalışmalarımıza devam ediyor. 23 Nisan törenleri kutlandı. Sabah protokol törenlerine katıldık. CHP’den başka hiçbir siyasi partinin temsilcisi ve devlet protokolünden kimse yoktu. Ardından Darıca’da uçurtma şenliği yaptık. Bu milli bayramlar ortak değerimiz.Referandum sürecinde Diriliş Yürüyüşü yapıp, Darıca Belediye Başkanı olarak taraflı olup milli bayramlarda ortada olmuyorsunuz. Bunun toplumda bir karşılığı var. 23 Nisan’da kandil günü olduğunu için kandil simidi de dağıttık. Bu kenti yönetenler ortak değerlerde buluşmalı. 23 Nisan’da bu belediye başkanı neredeydi? 19 Mayıs’ta, 30 Ağustos’ta ve 29 Ekim’de nerede olacaksınız? CHP’yi bölgemizde en yukarı çıkarmak için her zaman vatandaşın yanında olacağız.
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk “Referandum seçimlerinde ilçe başkanı ayrı telden, belediye başkanı ayrı telden çaldı. Meclis Toplantılarında artık meclis üyeleri ile belediye başkanı arasında kopukluklar yaşanıyor. Biz psikolojik olarak üstünlüğü ele geçirdik.”dedi.

 CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk bugün Bayramoğlu Resort Hotel’de bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya ilçe başkanı Yakup Törk’ün yanı sıra CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri Serap Aydın, Şinasi Serdar, İbrahim Karslı, Musa Kovalık, Şevki Yıldırım, Yavuz Dursun ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda ilk olarak bir açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Referandum süreci ve nisan ayı Darıca Belediyesi meclisi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunmak için bir araya geldik

GÜÇ DENGELERİ YARIŞMADI

Törk orantısız güçlerle bir referandum süreci yaşandığını dile getirerek, “Referandum sürecinde bizlerle birlikte çalışma yapan tüm herkese teşekkür ediyorum. Referandum sürecinde yaşananları herkes gördü. Tüm iktidar mensupları yoğun bir evet propagandası ve baskısı oluşturdular. Referandum sürecinde partili kimliğimizi bir kenara bırakarak çalıştık. Bunun bir memleket meselesi olduğunu anlatmaya çalıştık. Yoğun bir referandum süreci geçirdik. Milletin parasını harcayacak durumumuz yok tamamen kendi imkânlarımızla bu süreci götürdük. Bu orantısız yarışı sizlerin takdirine bırakıyoruz.” dedi.

DİĞER PARTİLERE VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Törk konuşmasına, “Hedefimize ulaşamadık. Kaymakamın kendi personeli ile baskı altına alacak derece, belediye memurlar ve hatta lise öğrencilerini salonlara toplamasına rağmen 14 mahallenin yedisinde hayır çıktı. Başarılıyız demiyorum. Ancak ortak duygularda buluşulduğunu gördük. CHP 2019 yılında Darıca Belediyesini tekrar alacağız. Bu yönde çalışmalara başladık. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sandıktan çıkan sonucu saygılıyız. Darıca’da belli sandıklara mühürsüz oy kullanma yönünde şikâyetimiz vardı. Darıca’da 30 okula gittim.” Şeklinde devam etti.

MİLLİ DEĞERLERE DUYARSIZ KALIYORLAR

Referandum günü tüm sandıkları, okulları tek tek ziyaret ettiğini de belirten Törk, “335 sandığın 300 tanesini bizzat gittim. 4 tane cami imamı ve müftülük çalışanını sandık görevlisi olarak gördüm. Cami imamının orada olmaması gerekirdi. Engelli ve hastaların oy kullanmasında ciddi sıkıntılar yaşandı. Darıca’da 7 mahallede hayır önde çıktık. Kurmuş olduğumuz mahalle temsilcileri ile çalışmalarımıza devam ediyor. 23 Nisan törenleri kutlandı. Sabah protokol törenlerine katıldık. CHP’den başka hiçbir siyasi partinin temsilcisi ve devlet protokolünden kimse yoktu. Ardından Darıca’da uçurtma şenliği yaptık. Bu milli bayramlar ortak değerimiz.Referandum sürecinde Diriliş Yürüyüşü yapıp, Darıca Belediye Başkanı olarak taraflı olup milli bayramlarda ortada olmuyorsunuz. Bunun toplumda bir karşılığı var. 23 Nisan’da kandil günü olduğunu için kandil simidi de dağıttık. Bu kenti yönetenler ortak değerlerde buluşmalı. 23 Nisan’da bu belediye başkanı neredeydi? 19 Mayıs’ta, 30 Ağustos’ta ve 29 Ekim’de nerede olacaksınız? CHP’yi bölgemizde en yukarı çıkarmak için her zaman vatandaşın yanında olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.