19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TOSB'DA DÜNYA ÇAPINDA ÜRETİM

Gebze 05.02.2016 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TOSB'DA DÜNYA ÇAPINDA ÜRETİM

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Şekerpınar'da ki TOSB'u ziyaret etti. Güzeloğlu," Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneğimizi ülkemiz ve ilimiz için çok değerli bir aşama olarak görüyorum." dedi

Kocaeli Valisi  Hasan Basri Güzeloğlu, tedarik sanayisinin değerini arttırmaya yönelik marka algısıyla hareket ederek çalışmalarını sürdüren ve Avrupa Birliği Küme Analizi Sekreterliği tarafından detaylı denetimlerden geçirilerek, kalite mükemmelliği yolunda önemli bir adım olan “Silver Label” sertifikasını almaya layık görülen Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneğini ziyaret etti. TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi, TAYSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Kanca ile TOSB ve TAYSAD üyesi Halit İleri tarafından karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, TOSB yönetim binasına geçti. TAYSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Kanca’nın,  Güzeloğlu'na Avrupa Birliği Küme Analizi Sekreterliği tarafından 10 Aralık 2015 tarihinde Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneğine verilen “Silver Label” sertifikası ve çalışmaları hakkında sunum yaptı. Vali Güzeloğlu daha sonra yaptığı konuşmada; “Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneğimizi ülkemiz ve ilimiz için çok değerli bir aşama olarak görüyorum. Türkiye’nin uluslararasını aşan ve ihracatının en büyük bölümünü oluşturan otomotiv sanayinde dünya çapında bir üretimi gerçekleştiren, kalite ve sürdürülebilirlik noktasında dünya ölçeğinde bir üretim ve buna bağlı bir üretim sistemini burada sunan  taşıt araçları otomotiv yan sanayimiz gerçekten üretiminin ve kümelenmesinin başarısını çok özel bir belge ve ödülle taçlandırdı. Türkiye’nin ilk ve tek bu alanda kümelenme ödülünü aldı. Tabi ki bir çok ödüller alınabilir ama aslında beni ödülün niteliği ve ödülün içerdiği anlam da çok ilgilendiriyor. TAYSAD'IN ALDIĞI ÖDÜL ÖNEMLİ  Bir üretim ve ekosistem içerisinde dünyada ölçek ekonomisi perspektifinde baktığımız zaman kümelenme kaçınılmaz bir gereklilik ve yaşanılan bir gerçekliktir. Kümelenme; biz olmak yolculuğunun başarısı ve bunun tescillenmesidir. Bu kümelenme herkes için çok büyük kazanımlar, fırsatlar ve şüphesiz deneyimler sunmaktadır. Bu açıdan kümelenme modellemesinin TAYSAD ile başlayan sürecinin Avrupa nezdinde böylesi bir ödüle konu edilmesi gerçekten çok takdir edilmesi, örnek alınması ve anlatılması gereken bir başarıdır. Bu ödülün en az sizin kadar benim ve Kocaeli için önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Kümelenme içerisinde yer alan tüm TAYSAD üyelerini, sanayicilerimizi ve katkı veren herkesi” kutlayan  Vali Güzeloğlu bu kararlılıkla daha nice ödüller almaları ve başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunarak, bir süre yetkililerle görüşme gerçekleştirdi.  
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Şekerpınar'da ki TOSB'u ziyaret etti. Güzeloğlu," Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneğimizi ülkemiz ve ilimiz için çok değerli bir aşama olarak görüyorum." dedi

Kocaeli Valisi  Hasan Basri Güzeloğlu, tedarik sanayisinin değerini arttırmaya yönelik marka algısıyla hareket ederek çalışmalarını sürdüren ve Avrupa Birliği Küme Analizi Sekreterliği tarafından detaylı denetimlerden geçirilerek, kalite mükemmelliği yolunda önemli bir adım olan “Silver Label” sertifikasını almaya layık görülen Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneğini ziyaret etti.

TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi, TAYSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Kanca ile TOSB ve TAYSAD üyesi Halit İleri tarafından karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, TOSB yönetim binasına geçti.

TAYSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Kanca’nın,  Güzeloğlu'na Avrupa Birliği Küme Analizi Sekreterliği tarafından 10 Aralık 2015 tarihinde Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneğine verilen “Silver Label” sertifikası ve çalışmaları hakkında sunum yaptı. Vali Güzeloğlu daha sonra yaptığı konuşmada; “Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneğimizi ülkemiz ve ilimiz için çok değerli bir aşama olarak görüyorum. Türkiye’nin uluslararasını aşan ve ihracatının en büyük bölümünü oluşturan otomotiv sanayinde dünya çapında bir üretimi gerçekleştiren, kalite ve sürdürülebilirlik noktasında dünya ölçeğinde bir üretim ve buna bağlı bir üretim sistemini burada sunan  taşıt araçları otomotiv yan sanayimiz gerçekten üretiminin ve kümelenmesinin başarısını çok özel bir belge ve ödülle taçlandırdı. Türkiye’nin ilk ve tek bu alanda kümelenme ödülünü aldı. Tabi ki bir çok ödüller alınabilir ama aslında beni ödülün niteliği ve ödülün içerdiği anlam da çok ilgilendiriyor.

TAYSAD'IN ALDIĞI ÖDÜL ÖNEMLİ 

Bir üretim ve ekosistem içerisinde dünyada ölçek ekonomisi perspektifinde baktığımız zaman kümelenme kaçınılmaz bir gereklilik ve yaşanılan bir gerçekliktir. Kümelenme; biz olmak yolculuğunun başarısı ve bunun tescillenmesidir. Bu kümelenme herkes için çok büyük kazanımlar, fırsatlar ve şüphesiz deneyimler sunmaktadır. Bu açıdan kümelenme modellemesinin TAYSAD ile başlayan sürecinin Avrupa nezdinde böylesi bir ödüle konu edilmesi gerçekten çok takdir edilmesi, örnek alınması ve anlatılması gereken bir başarıdır. Bu ödülün en az sizin kadar benim ve Kocaeli için önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Kümelenme içerisinde yer alan tüm TAYSAD üyelerini, sanayicilerimizi ve katkı veren herkesi” kutlayan  Vali Güzeloğlu bu kararlılıkla daha nice ödüller almaları ve başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunarak, bir süre yetkililerle görüşme gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.