Tosunoğlu mezarı başında anıldı

Gebze 13.10.2017 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tosunoğlu mezarı başında anıldı

Gazeteci Murat Tosunoğlu, ölümünün 3’üncü yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Gazeteci Murat Tosunoğlu, ölümünün 3’üncü yıldönümünde mezarı başında anıldı. Anma etkinliğini Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kocaeli Şubesi ile Gebze Gazeteciler Derneği birlikte gerçekleştirdi. Gebze Mezarlığında yapılan anma etkinliğine Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Çetin Gürol, Gebze Gazeteciler Dernek Başkanı Ahmet Oğuz, CHP eski Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, Kocaeli ve Gebze’den çok sayıda gazeteci katıldı. MEKANI CENNET OLSUN Yapılan anma etkinliği Gazeteci-Yazar Levent Altun’un sunumu ile başladı. Altun, Murat Tosunoğlu’nun gazeteciliği ve kişili ile ilgili bilgiler sunarken, Gazeteciler Cemiyeti ile Derneğin bir arada etkinlikte buluşmasının önemine vurgu yaptı. Altun’un ardından, Ahmet Oğuz ve Çetin Gürol’da, Merhum Murat Tosunoğlu ile ilgili düşüncelerini paylaşıp, mekanının cennet olması dualarını bulundular. GTO Başkanı Nail Çiler ve gazeteci Ercan Sarıçam’da Tosunoğlu ile yaşadıkları anılardan kesitler sunup, gazetecilerin birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine vurgu yaptılar. Anma etkinliği okunan dualarla son buldu.
Gazeteci Murat Tosunoğlu, ölümünün 3’üncü yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Gazeteci Murat Tosunoğlu, ölümünün 3’üncü yıldönümünde mezarı başında anıldı. Anma etkinliğini Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kocaeli Şubesi ile Gebze Gazeteciler Derneği birlikte gerçekleştirdi. Gebze Mezarlığında yapılan anma etkinliğine Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Çetin Gürol, Gebze Gazeteciler Dernek Başkanı Ahmet Oğuz, CHP eski Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, Kocaeli ve Gebze’den çok sayıda gazeteci katıldı.

MEKANI CENNET OLSUN

Yapılan anma etkinliği Gazeteci-Yazar Levent Altun’un sunumu ile başladı. Altun, Murat Tosunoğlu’nun gazeteciliği ve kişili ile ilgili bilgiler sunarken, Gazeteciler Cemiyeti ile Derneğin bir arada etkinlikte buluşmasının önemine vurgu yaptı. Altun’un ardından, Ahmet Oğuz ve Çetin Gürol’da, Merhum Murat Tosunoğlu ile ilgili düşüncelerini paylaşıp, mekanının cennet olması dualarını bulundular. GTO Başkanı Nail Çiler ve gazeteci Ercan Sarıçam’da Tosunoğlu ile yaşadıkları anılardan kesitler sunup, gazetecilerin birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine vurgu yaptılar. Anma etkinliği okunan dualarla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.