19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Trabzon’dan puanla döndük 0-0

Spor 25.09.2016 - 17:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Trabzon’dan puanla döndük 0-0

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, Düzyurtspor deplasmanından golsüz eşitlikle dönerek haftayı 1 puanla kapattı. Suni çime alışkın olmayan temsilcimiz maçın ikinci yarısında net gol pozisyonlarına girse de bir türlü çerçeveyi bulamayınca 1 puana razı oldu. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 5.haftasında deplasmanda karşılaştığı Düzyurtspor’la 0-0 berabere kalarak, Trabzon deplasmanından 1 puanla döndü. Temsilcimizde İlyas’ın yokluğunda Kerem, Cafercan’ın yokluğunda Metehan bu sezon ilk 11’de forma giyerken, Selçuk Baştürk’ün yerine İhsan Göktaş sahaya ilk 11’de çıktı. MURAT CAN KALEYİ BULAMADI Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da pozisyona girmekte zorlanırken, ilk yarının tek net fırsatı sarı yeşilli temsilcimizden geldi. Aziz’in ortasında Murat Can boş pozisyonda topu dışarı attı ve ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. İKİNCİ YARININ OYUNUN HAKİMİYDİK Karşılaşmanın ikinci yarısının büyük bölümü Darıca G.B’nin kontrolünde geçti. Oyuna sonradan olan Levent Kale ve Serhan’la net fırsatlardan yararlanamayan Darıca G.B, dezavantaj olarak görülen suni çimli Düzyurtspor deplasmanından 1 puanla döndü.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, Düzyurtspor deplasmanından golsüz eşitlikle dönerek haftayı 1 puanla kapattı. Suni çime alışkın olmayan temsilcimiz maçın ikinci yarısında net gol pozisyonlarına girse de bir türlü çerçeveyi bulamayınca 1 puana razı oldu.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 5.haftasında deplasmanda karşılaştığı Düzyurtspor’la 0-0 berabere kalarak, Trabzon deplasmanından 1 puanla döndü. Temsilcimizde İlyas’ın yokluğunda Kerem, Cafercan’ın yokluğunda Metehan bu sezon ilk 11’de forma giyerken, Selçuk Baştürk’ün yerine İhsan Göktaş sahaya ilk 11’de çıktı.

MURAT CAN KALEYİ BULAMADI

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da pozisyona girmekte zorlanırken, ilk yarının tek net fırsatı sarı yeşilli temsilcimizden geldi. Aziz’in ortasında Murat Can boş pozisyonda topu dışarı attı ve ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.

İKİNCİ YARININ OYUNUN HAKİMİYDİK

Karşılaşmanın ikinci yarısının büyük bölümü Darıca G.B’nin kontrolünde geçti. Oyuna sonradan olan Levent Kale ve Serhan’la net fırsatlardan yararlanamayan Darıca G.B, dezavantaj olarak görülen suni çimli Düzyurtspor deplasmanından 1 puanla döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.