Trabzonlularda hedef güçlü bir Federasyon

Çayırova 05.12.2016 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Trabzonlularda hedef güçlü bir Federasyon

Kocaeli’de bulunan Trabzonlu Dernek Başkanları buluşmaları devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen buluşmaya Çayırova Trabzonlular Derneği ve Çayırova Sanayici İş Adamları Derneği (ÇAVSİAD) ev sahipliği yaptı. Şekerpınar Life Port Otel’de gerçekleşen toplantıya ev sahipliği yapan Çayırova Trabzonlular Dernek Başkanı Burhan Beşiroğlu yaptığı konuşmada, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, federasyonun kurulması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. HEDEFLERİNDE ERDOĞAN VAR Toplantıya katılan AK Parti Eski Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Memlekette her sabah ayrı bir gündem ile uyandıklarını söyledi. 15 Temmuz Darbe girişiminden bugüne kadar ülkemizi bölmek isteyenler farklı yöntemler ile olsa da ülkemizi bölmek için ellerinden geleni yapıyor.” Diyen Civelek sözlerine şöyle devam etti.  “Ekonomik anlamda ülkemize zarar vermeyi planlayanların hedefinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Biz artık bir kez daha Abdülhamit’i, Menderes’i, Erbakan’ı, Özal’ı vermeye niyetimiz yok. Recep Tayyip Erdoğan’ın bizler her zaman yanındayız. Allah, Cumhurbaşkanımıza uzan ömürler versin. ’dedi. GÜÇLÜ BİR FEDERASYON Kocaeli’de Trabzonlular Federasyonunun kurulması çalışmalarına tam destek veren Mahmut Civelek, “ Kurulacak federasyon sadece ismi olsun diye kurulmaması gerekiyor, Sadece toplantıların, yemeklerin, kahvaltıların yapıldığı bir oluşum değil, gündemin konuşulduğu güçlü bir federasyonun oluşturmak gerekiyor.” Şeklinde konuştu. Öte yandan toplantıda tüm dernek başkanları söz alarak Federasyonun kurulması için yapılması gerekenler ile ilgili olarak görüşlerini açıkladı.    

Kocaeli’de bulunan Trabzonlu Dernek Başkanları buluşmaları devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen buluşmaya Çayırova Trabzonlular Derneği ve Çayırova Sanayici İş Adamları Derneği (ÇAVSİAD) ev sahipliği yaptı. Şekerpınar Life Port Otel’de gerçekleşen toplantıya ev sahipliği yapan Çayırova Trabzonlular Dernek Başkanı Burhan Beşiroğlu yaptığı konuşmada, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, federasyonun kurulması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

HEDEFLERİNDE ERDOĞAN VAR

Toplantıya katılan AK Parti Eski Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Memlekette her sabah ayrı bir gündem ile uyandıklarını söyledi. 15 Temmuz Darbe girişiminden bugüne kadar ülkemizi bölmek isteyenler farklı yöntemler ile olsa da ülkemizi bölmek için ellerinden geleni yapıyor.” Diyen Civelek sözlerine şöyle devam etti.  “Ekonomik anlamda ülkemize zarar vermeyi planlayanların hedefinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Biz artık bir kez daha Abdülhamit’i, Menderes’i, Erbakan’ı, Özal’ı vermeye niyetimiz yok. Recep Tayyip Erdoğan’ın bizler her zaman yanındayız. Allah, Cumhurbaşkanımıza uzan ömürler versin. ’dedi.

GÜÇLÜ BİR FEDERASYON

Kocaeli’de Trabzonlular Federasyonunun kurulması çalışmalarına tam destek veren Mahmut Civelek, “ Kurulacak federasyon sadece ismi olsun diye kurulmaması gerekiyor, Sadece toplantıların, yemeklerin, kahvaltıların yapıldığı bir oluşum değil, gündemin konuşulduğu güçlü bir federasyonun oluşturmak gerekiyor.” Şeklinde konuştu.

Öte yandan toplantıda tüm dernek başkanları söz alarak Federasyonun kurulması için yapılması gerekenler ile ilgili olarak görüşlerini açıkladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.