TRABZONLULARDAN DİLOVASI KAYMAKAMINA ZİYARET

Dilovası 31.10.2016 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TRABZONLULARDAN DİLOVASI KAYMAKAMINA ZİYARET

Gebze Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Dilovası kaymakamı Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

  Gebze Trabzonlular Derneği yönetim kurulu başkanı Necdet Demirtaş, yönetim kurulu ile birlikte kendisi de Trabzonlu olan Dilovası kaymakamı Hulusi Şahin’i ziyaret ederek projeleri hakkında görüş alış verişinde bulundular. Kaymakamlık makamında sıcak bir ortamda geçen buluşmada Gebze Trabzonlular Derneği başkanı Necdet Demirtaş yönetim kurulu olarak üzerlerinde tüm hemşerilerinin emaneti olduğunu anlattı. Bu kapsamda hemşerilerine ve Gebze’ye yönelik çalışmalarını anlattı. Geçmişten gelen değerleri, kültürü ve birikimleri genç nesillere aktarmak amacıyla düzenlemek istedikleri etkinlikler hakkında kaymakam Şahin’e bilgi verdi.   Hemşerilerini Dilovası’nda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Şahin, hemşerilerine kültürel anlamda her türlü desteği vereceğini ve onlarla birlik beraberlik içerisinde hep beraber olacağını belirtti.  
Gebze Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Dilovası kaymakamı Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

 

Gebze Trabzonlular Derneği yönetim kurulu başkanı Necdet Demirtaş, yönetim kurulu ile birlikte kendisi de Trabzonlu olan Dilovası kaymakamı Hulusi Şahin’i ziyaret ederek projeleri hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Kaymakamlık makamında sıcak bir ortamda geçen buluşmada Gebze Trabzonlular Derneği başkanı Necdet Demirtaş yönetim kurulu olarak üzerlerinde tüm hemşerilerinin emaneti olduğunu anlattı. Bu kapsamda hemşerilerine ve Gebze’ye yönelik çalışmalarını anlattı. Geçmişten gelen değerleri, kültürü ve birikimleri genç nesillere aktarmak amacıyla düzenlemek istedikleri etkinlikler hakkında kaymakam Şahin’e bilgi verdi.

 

Hemşerilerini Dilovası’nda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Şahin, hemşerilerine kültürel anlamda her türlü desteği vereceğini ve onlarla birlik beraberlik içerisinde hep beraber olacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.