Trafiğe mega çözüm için geri sayım

14.02.2017 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Trafiğe mega çözüm için geri sayım

İstanbul trafiğini rahatlatacak, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için teklif veren 7 firmadan 6'sı ön yeterlilik aldı. Yarın 6 firma proje için teknik ve mali tekliflerini sunacak. Tünelde, tek tüpte hem karayolu hem de demiryolu bulunacak. Tünelde, orta katta geliş ve gidiş olmak üzere demiryolu, üst ve alt katta da lastik tekerli araç geçişine uygun iki şeritli yol yer alacak. Büyüklüğü ve kapsamıyla dünyada ilk olacak tünelin kullanıma geçmesiyle İncirli'den Söğütlüçeşme'ye raylı hat, Hasdal kavşağından Çamlık kavşağına karayolu olacak.

İstanbul trafiğini rahatlatacak, 3 Katlı Büyük Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için teklif veren 7 firmadan 6'sı ön yeterlilik aldı. Yarın 6 firma proje için teknik ve mali tekliflerini sunacak. Tünelde, tek tüpte hem karayolu hem de demiryolu bulunacak. Tünelde, orta katta geliş ve gidiş olmak üzere demiryolu, üst ve alt katta da lastik tekerli araç geçişine uygun iki şeritli yol yer alacak. Büyüklüğü ve kapsamıyla dünyada ilk olacak tünelin kullanıma geçmesiyle İncirli'den Söğütlüçeşme'ye raylı hat, Hasdal kavşağından Çamlık kavşağına karayolu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.