19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Trump'tan gerilim yaratan bir ifade daha!

03.02.2017 - 07:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Trump'tan gerilim yaratan bir ifade daha!

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la ilgili dikkat çekici bir açıklama yaptı. Gazetecinin sorusunu cevaplayan Trump, "Hiçbir seçenek masadan kaldırılmış değildir" demekle yetindi.

İran'ın gerçekleştirdiği balistik füze denemesi hakkında konuşan ABD Başkanı Donald Trump, askeri de dahil, her cevap seçeneğinin masada olduğunu söyledi. Başkent Washington'da bir gazeteci, "İran'ın füze denemesi ve Yemen'de Husilerin Suudi gemisine saldırması sonrasında ne yapmayı düşünüyorsunuz" diye sorup ekledi: "Askeri seçenek masada mı?"   Gazetecinin sorusunu cevaplayan Trump, "Hiçbir seçenek masadan kaldırılmış değildir" demekle yetindi. 'İRAN RESMEN UYARILDI' ABD Başkanı Trump, sabah saatlerinde Twitter'dan paylaştığı mesajda İran'ın resmi olarak uyarıldığını belirtmişti. Trump'ın ulusal güvenlik danışmanı Michael Flynn de, dün İran'ın 'Ortadoğu'yu istikrarsızlaştırdığını' açıklayarak uyarıda bulunmuştu. Ancak Flynn, alınacak önlemler hakkında yorumda bulunmamıştı.
ABD Başkanı Donald Trump, İran'la ilgili dikkat çekici bir açıklama yaptı. Gazetecinin sorusunu cevaplayan Trump, "Hiçbir seçenek masadan kaldırılmış değildir" demekle yetindi.

İran'ın gerçekleştirdiği balistik füze denemesi hakkında konuşan ABD Başkanı Donald Trump, askeri de dahil, her cevap seçeneğinin masada olduğunu söyledi.

Başkent Washington'da bir gazeteci, "İran'ın füze denemesi ve Yemen'de Husilerin Suudi gemisine saldırması sonrasında ne yapmayı düşünüyorsunuz" diye sorup ekledi: "Askeri seçenek masada mı?"

 

Gazetecinin sorusunu cevaplayan Trump, "Hiçbir seçenek masadan kaldırılmış değildir" demekle yetindi.

'İRAN RESMEN UYARILDI'

ABD Başkanı Trump, sabah saatlerinde Twitter'dan paylaştığı mesajda İran'ın resmi olarak uyarıldığını belirtmişti.

Trump'ın ulusal güvenlik danışmanı Michael Flynn de, dün İran'ın 'Ortadoğu'yu istikrarsızlaştırdığını' açıklayarak uyarıda bulunmuştu. Ancak Flynn, alınacak önlemler hakkında yorumda bulunmamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.