TÜBİTAK koruma memuru alacak!

Gebze 01.10.2019 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TÜBİTAK koruma memuru alacak!

30 Eylül 2019 tarihi itibari ile Resmi Gazetede ve Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilana göre TÜBİTAK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı yapılacağı belirtildi. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı memur alım ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak, En az iki yıl Özel Güvenlik görevlisi görevinde çalışmış olmak ve bunu belgelemek, En az Ön Lisans mezunu olmak, Silahlı özel Güvenlik kartına sahip olmak, Son başvuru tarihi itibari ile 28 yaşını bitirmemiş olmak şartları aranacak. Ayrıca alımlar, Kocaeli ili Marmara Araştırma merkezine yapılacak olup adayların Kocaeli Gebze veya Darıca ilçelerinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. BAŞVURULAR: Başvuru süreci ilanın İŞKUR üzerinde yayımlanmasının ardından başladı. Başvuruların en geç 5 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Bu bağlamda adaylar başvurularını en geç 04 Ekim 2019 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu üzerinden elektronik ortamda başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

30 Eylül 2019 tarihi itibari ile Resmi Gazetede ve Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilana göre TÜBİTAK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı yapılacağı belirtildi.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı memur alım ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak, En az iki yıl Özel Güvenlik görevlisi görevinde çalışmış olmak ve bunu belgelemek, En az Ön Lisans mezunu olmak, Silahlı özel Güvenlik kartına sahip olmak, Son başvuru tarihi itibari ile 28 yaşını bitirmemiş olmak şartları aranacak. Ayrıca alımlar, Kocaeli ili Marmara Araştırma merkezine yapılacak olup adayların Kocaeli Gebze veya Darıca ilçelerinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru süreci ilanın İŞKUR üzerinde yayımlanmasının ardından başladı. Başvuruların en geç 5 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Bu bağlamda adaylar başvurularını en geç 04 Ekim 2019 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu üzerinden elektronik ortamda başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.