TÜBİTAK'TA 201 KİŞİNİN İŞİNE SON VERİLDİ

Gebze 30.08.2016 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜBİTAK'TA 201 KİŞİNİN İŞİNE SON VERİLDİ

TÜBİTAK'ta görevli 201 personelde FETÖ bağlantısı tespit edildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada FETÖ bağlantısı bulunan 201 TÜBİTAK personelinin görevine son verilidiği bildirildi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ilgili kuruluşu olan TÜBİTAK’ta 201 personelin görevine son verilmiştir." Bu kapsamda kurumdan daha önce de 167 kişinin işine son verilmişti.
TÜBİTAK'ta görevli 201 personelde FETÖ bağlantısı tespit edildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada FETÖ bağlantısı bulunan 201 TÜBİTAK personelinin görevine son verilidiği bildirildi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ilgili kuruluşu olan TÜBİTAK’ta 201 personelin görevine son verilmiştir."

Bu kapsamda kurumdan daha önce de 167 kişinin işine son verilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.