TÜBİTAK UME'den Çalıştay

Gebze 23.08.2019 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TÜBİTAK UME'den Çalıştay

TÜBİTAK UME, MIL-STD 461 Military EMC Tests and Challenges/Pitfalls Çalıştayı düzenleyecek. Çalıştay, İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecek.

TÜBİTAK UME’den yapılan açıklamada, “EMC Europe 2019 konferansı Avrupa ve dünyanın birçok yerinden EMC alanındaki uzmanların katılımı ile 02 – 06 Eylül 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecektir. Bu konferansta, TÜBİTAK UME Elektromanyetik Laboratuvarı tarafından organize edilen “MIL-STD 461 Military EMC Tests and Challenges/Pitfalls” başlıklı bir çalıştay düzenlenecektir. ÇALIŞTAYA DAVET Düzenlenecek olan çalıştayda MIL STD 461F ve MIL STD 461G standartları arasındaki farklılıkların anlatılacağı bir sunum yapılacak ayrıca MIL STD 461 testlerinde karşılaşılan problemler ve çözüm önerileri ile ilgili detaylı bilgiler sunulacaktır. Ülkemizde MIL STD 461 standardına göre test yapan laboratuvarların, MIL STD 461 testleri konusunda yatırım yapmak isteyen firmaların veya askeri testler konusunda bilgi sahibi olmak isteyenlerin, kendileri için faydalı olacağını düşündüğümüz bu çalıştaya katılımlarını bekliyoruz. Konferans ile ilgili bütün ücretler (Konferans katılım, konaklama, yolculuk vb.) katılımcılar tarafından karşılanacaktır.” ifadelerine yer verildi. KÜBRA AKABALI
TÜBİTAK UME, MIL-STD 461 Military EMC Tests and Challenges/Pitfalls Çalıştayı düzenleyecek. Çalıştay, İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecek.

TÜBİTAK UME’den yapılan açıklamada, “EMC Europe 2019 konferansı Avrupa ve dünyanın birçok yerinden EMC alanındaki uzmanların katılımı ile 02 – 06 Eylül 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecektir. Bu konferansta, TÜBİTAK UME Elektromanyetik Laboratuvarı tarafından organize edilen “MIL-STD 461 Military EMC Tests and Challenges/Pitfalls” başlıklı bir çalıştay düzenlenecektir.

ÇALIŞTAYA DAVET

Düzenlenecek olan çalıştayda MIL STD 461F ve MIL STD 461G standartları arasındaki farklılıkların anlatılacağı bir sunum yapılacak ayrıca MIL STD 461 testlerinde karşılaşılan problemler ve çözüm önerileri ile ilgili detaylı bilgiler sunulacaktır. Ülkemizde MIL STD 461 standardına göre test yapan laboratuvarların, MIL STD 461 testleri konusunda yatırım yapmak isteyen firmaların veya askeri testler konusunda bilgi sahibi olmak isteyenlerin, kendileri için faydalı olacağını düşündüğümüz bu çalıştaya katılımlarını bekliyoruz. Konferans ile ilgili bütün ücretler (Konferans katılım, konaklama, yolculuk vb.) katılımcılar tarafından karşılanacaktır.” ifadelerine yer verildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.