Tuğçe Kazaz: 'Fransa bütün İslam coğrafyasından özür dilesin'

14.01.2015 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Tuğçe Kazaz: 'Fransa bütün İslam coğrafyasından özür dilesin'

Tuğçe Kazaz, Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın Türk devletini temsil eden üniformalı 16 askerle karşılanması ve Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan silahlı saldırıyla ilgili konuştu.

Tuğçe Kazaz, Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın Türk devletini temsil eden üniformalı 16 askerle karşılanması ve Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan silahlı saldırıyla ilgili konuştu.  Manken Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Türk devletini temsil eden üniformalı 16 askerle karşılanması ve Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'ya düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili konuştu. Kazaz, “Fransa onurlu bir devletse, madem İslamofobi hortlatılmaya çalışılmıyorsa, kışkırtılmaya çalışılmıyorsa o zaman bütün İslam coğrafyasından bir kere özür dilemesi gerekir. ‘Karikatür dergim bunu yaptıysa ben sizden özür dilerim’ demesi gerekir” diye konuştu. Son günlerde yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren ünlü manken Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı başkanlık sarayında 16 Türk devletini sembolize eden askerlerle karşılamasından rahatsızlık duyan medya gruplarını ve sosyal medyadaki yorumlara da tepki gösterdi. Kazaz, askerli karşılamanın İsrail Devlet Başkanı Binyamin Netanyahu’ya ve Batı zihniyetine bir cevap olduğunu söyledi. Kazaz, “16 tane Türk devletini simgeleyen asker senin tarihin, senin geçmişin. Hep bunlar gereksiz korkulardan oluşan, yine dış güçlerin içimize sokup bizi birbirimize kırdırarak Türkiye’nin gelişmesinin önüne geçilmesi için yapılan oyunlar. Artık dimdik duran bir Türkiye var. One minute den sonra terörün başkentinden gelen ve yüzsüzce kalkıp Fransa’da teröre karşı yürüyüş yapan Netanyahu’ya bir cevaptı bu” diye konuştu. “FRANSA ONURLUYSA İSLAM COĞRAFYASI’NDAN ÖZÜR DİLEMELİ” Chalie Hebdo karikatür dergisinin Hz Muhammed’in karikatürünü tekrar yayınlayacak olmasını İslamofobinin hortlatılmaya çalışılması olarak gördüğünü dile getiren Tuğçe Kazaz, “Fransa onurlu bir devletse, madem İslamofobi hortlatılmaya çalışılmıyorsa, kışkırtılmaya çalışılmıyorsa o zaman bütün İslam coğrafyasından bir kere özür dilemesi gerekir. ‘Karikatür dergim bunu yaptıysa ben sizden özür dilerim’ demesi gerekir” diye konuştu. 
Tuğçe Kazaz, Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın Türk devletini temsil eden üniformalı 16 askerle karşılanması ve Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan silahlı saldırıyla ilgili konuştu.

Tuğçe Kazaz, Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın Türk devletini temsil eden üniformalı 16 askerle karşılanması ve Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan silahlı saldırıyla ilgili konuştu. Tuğçe Kazaz: 'Fransa bütün İslam coğrafyasından özür dilesin'

Manken Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Türk devletini temsil eden üniformalı 16 askerle karşılanması ve Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'ya düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili konuştu. Kazaz, “Fransa onurlu bir devletse, madem İslamofobi hortlatılmaya çalışılmıyorsa, kışkırtılmaya çalışılmıyorsa o zaman bütün İslam coğrafyasından bir kere özür dilemesi gerekir. ‘Karikatür dergim bunu yaptıysa ben sizden özür dilerim’ demesi gerekir” diye konuştu. Son günlerde yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren ünlü manken Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı başkanlık sarayında 16 Türk devletini sembolize eden askerlerle karşılamasından rahatsızlık duyan medya gruplarını ve sosyal medyadaki yorumlara da tepki gösterdi. Kazaz, askerli karşılamanın İsrail Devlet Başkanı Binyamin Netanyahu’ya ve Batı zihniyetine bir cevap olduğunu söyledi. Kazaz, “16 tane Türk devletini simgeleyen asker senin tarihin, senin geçmişin. Hep bunlar gereksiz korkulardan oluşan, yine dış güçlerin içimize sokup bizi birbirimize kırdırarak Türkiye’nin gelişmesinin önüne geçilmesi için yapılan oyunlar. Artık dimdik duran bir Türkiye var. One minute den sonra terörün başkentinden gelen ve yüzsüzce kalkıp Fransa’da teröre karşı yürüyüş yapan Netanyahu’ya bir cevaptı bu” diye konuştu. “FRANSA ONURLUYSA İSLAM COĞRAFYASI’NDAN ÖZÜR DİLEMELİ” Chalie Hebdo karikatür dergisinin Hz Muhammed’in karikatürünü tekrar yayınlayacak olmasını İslamofobinin hortlatılmaya çalışılması olarak gördüğünü dile getiren Tuğçe Kazaz, “Fransa onurlu bir devletse, madem İslamofobi hortlatılmaya çalışılmıyorsa, kışkırtılmaya çalışılmıyorsa o zaman bütün İslam coğrafyasından bir kere özür dilemesi gerekir. ‘Karikatür dergim bunu yaptıysa ben sizden özür dilerim’ demesi gerekir” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.