Tüm okullar tatil

Kocaeli 06.01.2015 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Tüm okullar tatil

Gece başlayan ve hala süren yoğun kar yağışı nedeniyle, Kocaeli Üniversitesi de dahil ilimizdeki tüm okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Kocaeli Valiliği ilk ve orta öğretim eğitimi veren okulların tatil edildiğini duyururken Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü ise tüm kampüslerde 1 gün süreyle kar tatili yapılacağını bildirdi. Valilik tarafından yapılan resmi açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.” KOÜ TATİL, SINAVLAR?Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile “Meteorolojik uyarılar doğrultusunda, mağduriyete meydan vermemek amacıyla 06.01.2015 tarihinde KOÜ’de eğitime 1 gün ara verilecektir” dedi. Tatil kararının tüm kampüsler için geçerli olduğunu belirten Hülagü, vize haftasında bulunan üniversitede tatil günü gerçekleşmesi planlanan sınavların ne zaman yapılacağının ise önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtti.
Gece başlayan ve hala süren yoğun kar yağışı nedeniyle, Kocaeli Üniversitesi de dahil ilimizdeki tüm okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Kocaeli Valiliği ilk ve orta öğretim eğitimi veren okulların tatil edildiğini duyururken Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü ise tüm kampüslerde 1 gün süreyle kar tatili yapılacağını bildirdi. Valilik tarafından yapılan resmi açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.”


KOÜ TATİL, SINAVLAR?
Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile “Meteorolojik uyarılar doğrultusunda, mağduriyete meydan vermemek amacıyla 06.01.2015 tarihinde KOÜ’de eğitime 1 gün ara verilecektir” dedi. Tatil kararının tüm kampüsler için geçerli olduğunu belirten Hülagü, vize haftasında bulunan üniversitede tatil günü gerçekleşmesi planlanan sınavların ne zaman yapılacağının ise önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.