TÜMSİAD’dan Yerli Üretim Yerli Tüketim Semineri

Gebze 25.09.2018 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜMSİAD’dan Yerli Üretim Yerli Tüketim Semineri

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından “Yerli Üretim Yerli Tüketim ve Küresel Ekonomide Yükselen Türkiye” konu başlıklı seminer programı düzenlenecek.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz seminerle ilgili yaptıkları açıklamada “İş dünyası olarak, yerli üretim yerli tüketim bilincinin oluşması yönünde son zamanlarda ortaya çıkan iradenin daha çok güçlendirilmesi konusunu önemsiyoruz. Özellikle, savunma sanayisinde yerli üretim payının her geçen gün arttığını ve dışa bağımlılığın azalmasını önemli bir gelişme olarak görmekteyiz. Diğer sektörlerde de aynı kararlılığın olmasıyla birlikte yerli üretimi artırıp, tüketici olarak da yerli firmaları tercih edersek ve bu yönde duyarlılık ortaya koyulursa, gelecek için daha güçlü ekonomiye sahip ülke olmamızı sağlayabiliriz. Çok önemli bulduğumuz bu konuyla ilgili yapacağımız programa TÜMSİAD üyeleri yanında, konuya ilgi duyan herkesi davet ediyoruz” dedi. TÜMSİAD Gebze Şubesi tarafından organize edilen ve Dr.Abdullah Altun’un konuşmacı olarak yer alacağı “Yerli Üretim Yerli Tüketim ve Küresel Ekonomide Yükselen Türkiye” konulu seminer programı, 27 Eylül 2018, Perşembe günü, Saat 19:00’da Gebze Belediyesi İSU yanında yer alan STK merkezinde gerçekleştirilecek.  
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından “Yerli Üretim Yerli Tüketim ve Küresel Ekonomide Yükselen Türkiye” konu başlıklı seminer programı düzenlenecek.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz seminerle ilgili yaptıkları açıklamada “İş dünyası olarak, yerli üretim yerli tüketim bilincinin oluşması yönünde son zamanlarda ortaya çıkan iradenin daha çok güçlendirilmesi konusunu önemsiyoruz. Özellikle, savunma sanayisinde yerli üretim payının her geçen gün arttığını ve dışa bağımlılığın azalmasını önemli bir gelişme olarak görmekteyiz. Diğer sektörlerde de aynı kararlılığın olmasıyla birlikte yerli üretimi artırıp, tüketici olarak da yerli firmaları tercih edersek ve bu yönde duyarlılık ortaya koyulursa, gelecek için daha güçlü ekonomiye sahip ülke olmamızı sağlayabiliriz. Çok önemli bulduğumuz bu konuyla ilgili yapacağımız programa TÜMSİAD üyeleri yanında, konuya ilgi duyan herkesi davet ediyoruz” dedi.

TÜMSİAD Gebze Şubesi tarafından organize edilen ve Dr.Abdullah Altun’un konuşmacı olarak yer alacağı “Yerli Üretim Yerli Tüketim ve Küresel Ekonomide Yükselen Türkiye” konulu seminer programı, 27 Eylül 2018, Perşembe günü, Saat 19:00’da Gebze Belediyesi İSU yanında yer alan STK merkezinde gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.