TÜMSİAD Gebze Kutlu Doğumu unutmadı!

Gebze 13.04.2017 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜMSİAD Gebze Kutlu Doğumu unutmadı!

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle bir mesaj yayınladı. “İnsanlığa imanı ve güveni aşılamak, vahyi ve hidayeti taşı­mak için büyük bir lütuf ve âlemlere rahmet olarak gönderilen, İslam'ın evrensel mesajını bizlere ulaştıran Sevgili Peygamberimizin (SAV) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü münasebetiyle kutlanan “Kutlu Doğum Haftası”nı idrak etmenin, ebedi huzur ve saadeti içerisindeyiz. Sevgili Peygamberimiz cehaletin, zulmün, ahlaksızlığın sona ermesi ve adaletin tüm dünyaya hakim olması için İslam’ın ortak nitelikleri arasında bulunan doğ­ruluk ve güvenilirlik vasıflarıyla insanlığa daima birlik ve beraberlik konusunda örnek olmuştur. Mukaddes sözleri, tavsiyeleri, yaşam tarzıyla bütün kâinat için mutlak bir rehber olmuştur. Yaşantısıyla dürüstlüğün, erdemin, şefkat ve merhametin sınır tanımayan boyutlarıyla ve hakikat ile hatayı birbirinden ayıran ölçüsüyle bizleri aydınlatmıştır. O'nunla birlikte gelen mukaddes kitabımız Kuran-ı Kerim ve Allah katında tek din olan İslam, insanoğlunun son ümidi ve kurtuluşunun vesilesi olmuştur. O, insanların en mükemmeli ve kainatın rahmet kaynağıdır. Bu anlamda bu haftanın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm kardeşlerimizin bu güzel ve kutlu haftasını tebrik ediyorum.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

“İnsanlığa imanı ve güveni aşılamak, vahyi ve hidayeti taşı­mak için büyük bir lütuf ve âlemlere rahmet olarak gönderilen, İslam'ın evrensel mesajını bizlere ulaştıran Sevgili Peygamberimizin (SAV) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü münasebetiyle kutlanan “Kutlu Doğum Haftası”nı idrak etmenin, ebedi huzur ve saadeti içerisindeyiz. Sevgili Peygamberimiz cehaletin, zulmün, ahlaksızlığın sona ermesi ve adaletin tüm dünyaya hakim olması için İslam’ın ortak nitelikleri arasında bulunan doğ­ruluk ve güvenilirlik vasıflarıyla insanlığa daima birlik ve beraberlik konusunda örnek olmuştur. Mukaddes sözleri, tavsiyeleri, yaşam tarzıyla bütün kâinat için mutlak bir rehber olmuştur. Yaşantısıyla dürüstlüğün, erdemin, şefkat ve merhametin sınır tanımayan boyutlarıyla ve hakikat ile hatayı birbirinden ayıran ölçüsüyle bizleri aydınlatmıştır. O'nunla birlikte gelen mukaddes kitabımız Kuran-ı Kerim ve Allah katında tek din olan İslam, insanoğlunun son ümidi ve kurtuluşunun vesilesi olmuştur. O, insanların en mükemmeli ve kainatın rahmet kaynağıdır. Bu anlamda bu haftanın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm kardeşlerimizin bu güzel ve kutlu haftasını tebrik ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.