TÜMSİAD Onları Unutmadı

Gebze 31.05.2018 - 15:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜMSİAD Onları Unutmadı

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yardım gönderildi.

Gebze Müftüsü Orhan Örnek, AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Mahmut Yandık ve TÜMSİAD Gebze Şubesi Yönetimi ve Üyelerinin katılımlarıyla şube önünde dualarla birlikte uğurlama töreni yapıldı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Ramazan ayının manevi havası içinde ülkemizde Kilis ve Reyhanlı bölgesinde bulunan Suriyeliler ve ihtiyaç sahiplerine Beşir Derneği vasıtasıyla yardım yapılması konusunu yönetim kurulu olarak kararlaştırdıklarını söyledi. Başkan Korkmaz, 1500 koli gıda yardım kumanyası olarak hazırlanan ve böylesine çok hayırlı ve anlamlı bir organizasyonun içinde yer alan ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak amacıyla başlattıkları bu organizasyona destek veren bütün hayırseverlere teşekkürlerini dile getirdi. Yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada aracılık eden Beşir Derneği tarafından, Kilis ve Reyhanlı’da bulunan Suriyeliler ve ihtiyaç sahipleri için her gün 100 Bin adet ekmek çıkarılan mobil fırın ve kurulan çadır kent ile mobil mutfak aşevleri kapsamında günlük 15 Bin kişilik sıcak yemek hizmeti veriliyor.
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yardım gönderildi.

Gebze Müftüsü Orhan Örnek, AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Mahmut Yandık ve TÜMSİAD Gebze Şubesi Yönetimi ve Üyelerinin katılımlarıyla şube önünde dualarla birlikte uğurlama töreni yapıldı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Ramazan ayının manevi havası içinde ülkemizde Kilis ve Reyhanlı bölgesinde bulunan Suriyeliler ve ihtiyaç sahiplerine Beşir Derneği vasıtasıyla yardım yapılması konusunu yönetim kurulu olarak kararlaştırdıklarını söyledi. Başkan Korkmaz, 1500 koli gıda yardım kumanyası olarak hazırlanan ve böylesine çok hayırlı ve anlamlı bir organizasyonun içinde yer alan ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak amacıyla başlattıkları bu organizasyona destek veren bütün hayırseverlere teşekkürlerini
dile getirdi. Yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada aracılık eden Beşir Derneği tarafından, Kilis ve Reyhanlı’da bulunan Suriyeliler ve ihtiyaç sahipleri için her gün 100 Bin adet ekmek çıkarılan mobil fırın ve kurulan çadır kent ile mobil mutfak aşevleri kapsamında günlük 15 Bin kişilik sıcak yemek hizmeti veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.