Tunç, Muhtar Çapkın’a bakın neden gitti?

Çayırova 20.08.2020 - 14:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tunç, Muhtar Çapkın’a bakın neden gitti?

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Emek Mahallesi’nde faaliyet gösteren okulların eğitim dönemine hazırlıklarını yerinde inceledi. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Emek Mahallesi’nde bulunan okullara giderek yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıkları yerinde inceledi. Okullardaki hazırlıkları bizzat inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler alan ve görüş alışverişinde bulunan Müdür Tunç, yeni dönem öncesi her şeyin aksaksız olacağını kaydetti. MUHTAR ÇAPKIN’A GİTTİ İnceleme sonrası Emek Mahalle Muhtarı Hüseyin Çapkın’ı da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, muhtar Çapkın ile görüş ve fikir alışverişinde bulunarak mahallede bulunan okullarla ilgili istişarede bulundu.  

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Emek Mahallesi’nde faaliyet gösteren okulların eğitim dönemine hazırlıklarını yerinde inceledi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Emek Mahallesi’nde bulunan okullara giderek yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıkları yerinde inceledi. Okullardaki hazırlıkları bizzat inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler alan ve görüş alışverişinde bulunan Müdür Tunç, yeni dönem öncesi her şeyin aksaksız olacağını kaydetti.

MUHTAR ÇAPKIN’A GİTTİ

İnceleme sonrası Emek Mahalle Muhtarı Hüseyin Çapkın’ı da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, muhtar Çapkın ile görüş ve fikir alışverişinde bulunarak mahallede bulunan okullarla ilgili istişarede bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.