“Tuncay Soyak oyunu okuyamıyordu”

Spor 22.10.2019 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Tuncay Soyak oyunu okuyamıyordu”

DENİZ’DEN SOYAK’A CEVAP GECİKMEDİ:

Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz’den Tuncay Soyak’a cevap gecikmedi. Gebzespor teknik direktörlük görevinden istifa eden Tuncay Soyak’ın hakkındaki suçlamalarına cevap veren Başkan Deniz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tuncay Soyak’ı getirirken çok kararlıydım. Burada yarım kalan bir işi var diyordum ve kovulduğu Gebze’den ona sahip çıkmak istedim. Maalesef aynı durumu bizimle de yaşamaya başladı. Herkeste olduğu gibi bizde de maddi sıkıntıları oldu. Ama ilk önce kulübü ayağa kaldırmak istedik ve komple bir takım kurduk. Hocamızın oyunu okuyamadığından şikayetlerimiz oldu. Futbolcular yapılan antrenman programını eleştirmeye başladı. Takım 30.dakikadan sonra oyundan düşüyordu. Takım korkak futbol oynuyordu. KADIKÖY MAÇINDA STOPER ÇIKARTIP STOPER ALDI Bardağı taşıran son damla kendim için şu oldu. Yalova Kadıköy maçında 2-0 mağlupken oyundan stoper çıkarıp oyuna stoper alması beni çok etkiledi ve maçı 2-1 kaybettik. Bunun üzerine kendisiyle geçen hafta Salı günü konuştum ve istifaya davet ettim. Birkaç tane yönetici arkadaşa araya girdi. Dedi ki, ‘Başkanım hocayla 2-3 hafta daha devam edelim’. Ben de ‘tamam’ dedim. Fakat hoca şöyle bir diyaloga girdi. Birkaç tane yönetici arkadaşımın hocaya sahip çıkması, hocayı farklı pozisyona getirdi. BENİ PASİVİZE EDEREK KULÜBE GELMEMEMİ İSTEDİ Beni pasivize ettirdiğini ve kulübe gelmemem gibi isteklerde bulundu. Şimdi bu durumda beni suçlayıp konuşuyor. Hoca kulübü karıştırmayı, kendi başarısızlığını bize yüklemeyi denemiş. Ama insan gittiği yerden de adam gibi gitmeli, adam gibi konuşmalı. Neyse kendine yakışanı yapmıştır. Gebzespor büyük camiadır. Kimse merak etmesin en iyi hocayı yönetimimizle tespit edip takımımızın başına getireceğiz. Kimse merak etmesin, taraftarımız bize sahip çıkmaya devam etsin. Her şey Gebzespor için.
DENİZ’DEN SOYAK’A CEVAP GECİKMEDİ:

Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz’den Tuncay Soyak’a cevap gecikmedi. Gebzespor teknik direktörlük görevinden istifa eden Tuncay Soyak’ın hakkındaki suçlamalarına cevap veren Başkan Deniz, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tuncay Soyak’ı getirirken çok kararlıydım. Burada yarım kalan bir işi var diyordum ve kovulduğu Gebze’den ona sahip çıkmak istedim. Maalesef aynı durumu bizimle de yaşamaya başladı. Herkeste olduğu gibi bizde de maddi sıkıntıları oldu. Ama ilk önce kulübü ayağa kaldırmak istedik ve komple bir takım kurduk. Hocamızın oyunu okuyamadığından şikayetlerimiz oldu. Futbolcular yapılan antrenman programını eleştirmeye başladı. Takım 30.dakikadan sonra oyundan düşüyordu. Takım korkak futbol oynuyordu.

KADIKÖY MAÇINDA STOPER ÇIKARTIP STOPER ALDI

Bardağı taşıran son damla kendim için şu oldu. Yalova Kadıköy maçında 2-0 mağlupken oyundan stoper çıkarıp oyuna stoper alması beni çok etkiledi ve maçı 2-1 kaybettik. Bunun üzerine kendisiyle geçen hafta Salı günü konuştum ve istifaya davet ettim. Birkaç tane yönetici arkadaşa araya girdi. Dedi ki, ‘Başkanım hocayla 2-3 hafta daha devam edelim’. Ben de ‘tamam’ dedim. Fakat hoca şöyle bir diyaloga girdi. Birkaç tane yönetici arkadaşımın hocaya sahip çıkması, hocayı farklı pozisyona getirdi.

BENİ PASİVİZE EDEREK KULÜBE GELMEMEMİ İSTEDİ

Beni pasivize ettirdiğini ve kulübe gelmemem gibi isteklerde bulundu. Şimdi bu durumda beni suçlayıp konuşuyor. Hoca kulübü karıştırmayı, kendi başarısızlığını bize yüklemeyi denemiş. Ama insan gittiği yerden de adam gibi gitmeli, adam gibi konuşmalı. Neyse kendine yakışanı yapmıştır. Gebzespor büyük camiadır. Kimse merak etmesin en iyi hocayı yönetimimizle tespit edip takımımızın başına getireceğiz. Kimse merak etmesin, taraftarımız bize sahip çıkmaya devam etsin. Her şey Gebzespor için.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.