Tunçel Gebze'den Aday Adayı

Gebze 02.12.2018 - 19:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tunçel Gebze'den Aday Adayı

Kocaeli Ak Parti Teşkilatları'nın bir çok kademe ve bölgesinde siyaset yapan Sertan Tunçel Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı başvurusunu gerçekleştirdi.

Ak Parti'nin Darıca'da İlçe Kurucuları arasında yer alan, ve burada Yürütme Yönetim Kurulu'nda Mali Birim Başkanlıüı, Tanıtım Birim Başkanlığı gibi İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini başarı ile sürdürmesinin ardından Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak sşiyaset basamaklarını yükselten Sertan Tunçel, halen Kocaeli Ak Parti İl İstişare Kurulu Üyesi olarak siyasi görevini sürdürüyordu. Sertan Tunçel bu kez Ak Parti'den Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı girişimini tercih ederek dosyasını teslim etti. Bilindiği üzere Sertan Tunçel'in annesi Oya Tunçel Ak Parti'nin Gebze ve Kocaeli Kadın Kolları Başkanlığını yapmış yine Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevine devam ediyor. Bu görevde 3.dönemini tamamlamak üzere olan Oya Tunçel ile istişaresini tamamlayan ve annesinin bu görevine devam etmemesi yönündeki kararını öğrenen Sertan Tunçel, Gebze Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Sertan Tunçel'in siyasi geçmişindeki aktif trafiğinin yanında sportif yönü ile de bölgede tanınıyor. Gebzespor ve Darıca G.B Yönetim kadrolarında görev yapan Tunçel, bir dönem Beşiktaş Kongre Üyesi olarak da siyah beyazlı kulüp ile de yolları kesişmişti. Haber: Adnan Ayvaz
Kocaeli Ak Parti Teşkilatları'nın bir çok kademe ve bölgesinde siyaset yapan Sertan Tunçel Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı başvurusunu gerçekleştirdi.

Ak Parti'nin Darıca'da İlçe Kurucuları arasında yer alan, ve burada Yürütme Yönetim Kurulu'nda Mali Birim Başkanlıüı, Tanıtım Birim Başkanlığı gibi İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini başarı ile sürdürmesinin ardından Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak sşiyaset basamaklarını yükselten Sertan Tunçel, halen Kocaeli Ak Parti İl İstişare Kurulu Üyesi olarak siyasi görevini sürdürüyordu. Sertan Tunçel bu kez Ak Parti'den Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı girişimini tercih ederek dosyasını teslim etti. Bilindiği üzere Sertan Tunçel'in annesi Oya Tunçel Ak Parti'nin Gebze ve Kocaeli Kadın Kolları Başkanlığını yapmış yine Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevine devam ediyor. Bu görevde 3.dönemini tamamlamak üzere olan Oya Tunçel ile istişaresini tamamlayan ve annesinin bu görevine devam etmemesi yönündeki kararını öğrenen Sertan Tunçel, Gebze Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Sertan Tunçel'in siyasi geçmişindeki aktif trafiğinin yanında sportif yönü ile de bölgede tanınıyor. Gebzespor ve Darıca G.B Yönetim kadrolarında görev yapan Tunçel, bir dönem Beşiktaş Kongre Üyesi olarak da siyah beyazlı kulüp ile de yolları kesişmişti.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.