Tur otobüsü faciası

13.05.2017 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tur otobüsü faciası

Muğla Marmaris Karayolu'nun Sakar mevkisinde bir tur otobüsü devrildi. Kazada çok sayıda ölü olduğu belirtilirken olay yerine ambulanslar ve sağlık ekibiyle, itfaiye ekipleri de sevk edildi. .

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 03 FR 247 plakalı midibüs, Muğla-Antalya karayolu Sakargeçidi mevkisinde uçuruma yuvarlandı. Kazada 20 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Marmaris Devlet, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. Gelen son dakika bilgisine göre, durumu ağır olan yaralılardan hayatını kaybedenlerin olduğu ve ölü sayısının 23'e yükseldiği öğrenildi..   Kaza yapan araçta bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan grubun bu sabah saatlerinde İzmir Buca'dan, Marmaris'e gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Kazanın ardından Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, İl Jandarma Alay Komutanı Yavuz Özfidan da bölgeye gelerek kazayla ilgili bilgi aldı..     23 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ Muğla Valisi Amir Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 20'ye yükseldiğini, 11 kişinin de yaralandığını bildirmişti. Ancak gelen son dakika bilgilerine göre kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi. Çiçek, kazada araç içinde bulunan kişilerin yerli turistler olduğunu kaydetti. Öte yandan, kazanın olduğu bölgede yol çift şeritli olarak trafiğe kapatıldı. Bölge, vatandaşların izdiham yaratması nedeniyle 1 kilometrelik güvenlik şeridine alındı.     BAŞBAKAN YILDIRIM KAZAYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Yıldırım, Muğla-Antalya karayolunda midibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı..   ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE MARMARİS'E GİDECEKLERDİ A Haber muhabiri Gamze Elçi'nin verdiği bilgilere göre, Buca'nın Yaylacık mahallesinden hareket eden yolcuların 'Anneler günü' münasebetiyle Marmaris'e tur organizasyonu yaptıklarını öğrenildi. Yolcuların çoğunluğunun kadın ve gençlerden oluştuğu belirtildi.   ÖLÜ SAYISI 23'E YÜKSELDİ Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 23 olduğunu söyledi.    
Muğla Marmaris Karayolu'nun Sakar mevkisinde bir tur otobüsü devrildi. Kazada çok sayıda ölü olduğu belirtilirken olay yerine ambulanslar ve sağlık ekibiyle, itfaiye ekipleri de sevk edildi. .

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 03 FR 247 plakalı midibüs, -Antalya karayolu Sakargeçidi mevkisinde uçuruma yuvarlandı. Kazada 20 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Marmaris Devlet, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. Gelen son dakika bilgisine göre, durumu ağır olan yaralılardan hayatını kaybedenlerin olduğu ve ölü sayısının 23'e yükseldiği öğrenildi..

 

Kaza yapan araçta bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan grubun bu sabah saatlerinde İzmir Buca'dan, Marmaris'e gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Kazanın ardından Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, İl Jandarma Alay Komutanı Yavuz Özfidan da bölgeye gelerek kazayla ilgili bilgi aldı..

 

 

23 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

 Amir Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 20'ye yükseldiğini, 11 kişinin de yaralandığını bildirmişti. Ancak gelen son dakika bilgilerine göre kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi. Çiçek, kazada araç içinde bulunan kişilerin yerli turistler olduğunu kaydetti. Öte yandan, kazanın olduğu bölgede yol çift şeritli olarak trafiğe kapatıldı. Bölge, vatandaşların izdiham yaratması nedeniyle 1 kilometrelik güvenlik şeridine alındı.

 

 

BAŞBAKAN YILDIRIM KAZAYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Yıldırım, Muğla-Antalya karayolunda midibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı..

 

ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE MARMARİS'E GİDECEKLERDİ

A Haber muhabiri Gamze Elçi'nin verdiği bilgilere göre, Buca'nın Yaylacık mahallesinden hareket eden yolcuların 'Anneler günü' münasebetiyle Marmaris'e tur organizasyonu yaptıklarını öğrenildi. Yolcuların çoğunluğunun kadın ve gençlerden oluştuğu belirtildi.

 

ÖLÜ SAYISI 23'E YÜKSELDİ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 23 olduğunu söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.