Turan, "En büyük sorumluluk gençlerimizde"

Gebze 18.05.2017 - 21:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Turan, "En büyük sorumluluk gençlerimizde"

Gebze Polisini Destekleme Derneği Başkanı aynı zamanda Gebze Kuyumcular Derneği Başkanı Yıldıray Tran 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Turan mesajında,  kurtuluş mücadelesinin sembolü olan 19 Mayıs'ta şehitlerimizi de unutmayarak, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi. Başkan Turan "19 Mayıs 1919 tarihi Türkiye Cumhuriyeti için bağımsızlık mücadelesinin başladığı gündür. 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşi Erzurum, Sivas ve Amasya'ya yayılıp, buradan da tüm ülkeyi kaplamıştı. Tıpkı bugün olduğu gibi 1919'da da ülkesine ve vatanına bağlılığını canı pahasına ortaya koyan milletimiz, çok önemli bir zafere imza atmıştı. Bu önemli tarih daha sonra geleceğimizin teminatı olan gençlerimize atfedilmişti. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla büyüyen ve gelişen ülkemizi daha müreffeh bir ülke haline getirmek için üzerlerinde büyük bir sorumluluk bulunan tüm gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı. 
Gebze Polisini Destekleme Derneği Başkanı aynı zamanda Gebze Kuyumcular Derneği Başkanı Yıldıray Tran 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Turan mesajında,  kurtuluş mücadelesinin sembolü olan 19 Mayıs'ta şehitlerimizi de unutmayarak, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi. Başkan Turan "19 Mayıs 1919 tarihi Türkiye Cumhuriyeti için bağımsızlık mücadelesinin başladığı gündür. 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşi ErzurumSivas ve Amasya'ya yayılıp, buradan da tüm ülkeyi kaplamıştı. Tıpkı bugün olduğu gibi 1919'da da ülkesine ve vatanına bağlılığını canı pahasına ortaya koyan milletimiz, çok önemli bir zafere imza atmıştı. Bu önemli tarih daha sonra geleceğimizin teminatı olan gençlerimize atfedilmişti. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla büyüyen ve gelişen ülkemizi daha müreffeh bir ülke haline getirmek için üzerlerinde büyük bir sorumluluk bulunan tüm gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.