Turan’ın mezuniyet sevinci

Gebze 08.07.2020 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Turan’ın mezuniyet sevinci

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan’ın oğlu Yakup Turan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Köksal Turan, “Oğlum Yakup Turan bugün itibariyle Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Rabbime hamdolsun. Allah hekimlik ve hayat yolunda her daim yâr ve yardımcısı olsun. İnsanların hayatına güzellik sunan, insanların acılarını tebessüme döndüren ve Allah rızasını baş tacı etmen duasıyla. Yolun hak ve açık olsun güzel oğlum” dedi.

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan’ın oğlu Yakup Turan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Köksal Turan, “Oğlum Yakup Turan bugün itibariyle Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Rabbime hamdolsun. Allah hekimlik ve hayat yolunda her daim yâr ve yardımcısı olsun. İnsanların hayatına güzellik sunan, insanların acılarını tebessüme döndüren ve Allah rızasını baş tacı etmen duasıyla. Yolun hak ve açık olsun güzel oğlum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.