TÜRCAV'dan Başkent Çıkarması

Darıca 17.04.2018 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜRCAV'dan Başkent Çıkarması

Türkiye Caferileri Vakfı başkan yardımcısı Alirıza Utar ve Vakıf Genel Sekreteri Hasan Apaydın’ın katıldığı Ankara temasları 12 Nisan günü Ankara müftülüğü ziyareti ile başladı.

 Görev yaptığı tüm illerde halkın sevgisini ve beğenisini kazanan, başarıları ile her zaman hafızalara kazınan, halkı ayrıştıran değil birleştiren bir din âlimi olan, eski Kocaeli İl Müftüsü şimdiki Ankara İl Müftüsü Sayın Mehmet Sönmezoğlu ziyaret edildi. Yapılan görüşmede eski günler yâd edilirken İl müftüsüne yeni görevinde başarı temennisinde bulunuldu. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI ZİYARET EDİLDİ Görevine yeni başlayan Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş ile görüşen vakıf yetkilileri başkana Caferilerin Türkiye’de ki durumları ve sorunları hakkında bilgiler verdikten sonra karşılıklı olarak bu sorunların çözümleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Hediye takdiminin ardından diğer birim yöneticileri ve amirlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuldu. Diyanet İşleri Başkanlığı, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan vekili Prof. Dr. Cenksu ÜÇER hocaya, İnsan kaynakları genel müdürü Dr. Burhan Erkuş’a ve diğer birim amirlerine hayırlı olsun ziyaretleri yapıldı.Ardından Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Ankara Irak Başkonsolosluğuna yapılan ziyaretler ile görüşmelere son verildi.
Türkiye Caferileri Vakfı başkan yardımcısı Alirıza Utar ve Vakıf Genel Sekreteri Hasan Apaydın’ın katıldığı Ankara temasları 12 Nisan günü Ankara müftülüğü ziyareti ile başladı.

 Görev yaptığı tüm illerde halkın sevgisini ve beğenisini kazanan, başarıları ile her zaman hafızalara kazınan, halkı ayrıştıran değil birleştiren bir din âlimi olan, eski Kocaeli İl Müftüsü şimdiki Ankara İl Müftüsü Sayın Mehmet Sönmezoğlu ziyaret edildi. Yapılan görüşmede eski günler yâd edilirken İl müftüsüne yeni görevinde başarı temennisinde bulunuldu.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

Görevine yeni başlayan Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş ile görüşen vakıf yetkilileri başkana Caferilerin Türkiye’de ki durumları ve sorunları hakkında bilgiler verdikten sonra karşılıklı olarak bu sorunların çözümleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Hediye takdiminin ardından diğer birim yöneticileri ve amirlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuldu. Diyanet İşleri Başkanlığı, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan vekili Prof. Dr. Cenksu ÜÇER hocaya, İnsan kaynakları genel müdürü Dr. Burhan Erkuş’a ve diğer birim amirlerine hayırlı olsun ziyaretleri yapıldı.Ardından Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Ankara Irak Başkonsolosluğuna yapılan ziyaretler ile görüşmelere son verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.