TÜREL: “AMACIMIZ ANLATMAK”

Dilovası 02.03.2017 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜREL: “AMACIMIZ ANLATMAK”

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı düzenlediği “Erbakan Fotoğraf Sergisi” ile hayatını son nefesine kadar sadece ülke insanı için değil dünya Müslümanlarının daha iyi bir hayatı olması için çalışan Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti Efsane Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı andı. Dilovası Saadet Partisi İlçe Başkanlığı düzenlediği fotoğraf sergisi ile Erbakan’ı andı. Saadet Partisi G.İ.K Üyesi Recep Sarıdoğan, Dilovası Dernekler Başkanı ve Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş, Ekos-der Başkanı İsmail Sami, Dilovası Kayapınar mahalle muhtarı Sıddık Turak ve Dilovası halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.   ERBAKAN’I FOTOĞRAFLARIYLA ANDILAR Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatından karelerin yer aldığı fotoğraf sergisinde Milli Görüş mücadelesinin canlı tanıklar ile karelere hapsedilen ölümsüz anıları sergilediklerini ifade eden Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Amacımız Hocamızın düsturu çerçevesinde aynı amaç ve gaye ile ülkeye ve tüm insanlığa saadeti getirmek için çalışmak. Biz bu uğurda dört siyasi partiyi tarihin tozlu sayfalarına bıraktık ancak inandığımız idealler uğrunda hiçbir zaman taviz vermeden yolumuza devam ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Çünkü biz hocamızdan her zaman inanç ve azim göstermeyi öğrendik. Yaptığımız çalışmaların mükâfatını Allah’tan umarak yaptık. Ne diyordu Hocamız ‘Ben ne yaptıysam Allah Rızası için yaptım’ diye şimdi bizde ne yapıyorsak mükâfatını Hak’tan umarak Halk için yapıyoruz. Burada ki Amacımız Hocamızı anmaktan öte anlamak ve anlatmak.” dedi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı düzenlediği “Erbakan Fotoğraf Sergisi” ile hayatını son nefesine kadar sadece ülke insanı için değil dünya Müslümanlarının daha iyi bir hayatı olması için çalışan Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti Efsane Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı andı.

Dilovası Saadet Partisi İlçe Başkanlığı düzenlediği fotoğraf sergisi ile Erbakan’ı andı. Saadet Partisi G.İ.K Üyesi Recep Sarıdoğan, Dilovası Dernekler Başkanı ve Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş, Ekos-der Başkanı İsmail Sami, Dilovası Kayapınar mahalle muhtarı Sıddık Turak ve Dilovası halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.  

ERBAKAN’I FOTOĞRAFLARIYLA ANDILAR

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatından karelerin yer aldığı fotoğraf sergisinde Milli Görüş mücadelesinin canlı tanıklar ile karelere hapsedilen ölümsüz anıları sergilediklerini ifade eden Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Amacımız Hocamızın düsturu çerçevesinde aynı amaç ve gaye ile ülkeye ve tüm insanlığa saadeti getirmek için çalışmak. Biz bu uğurda dört siyasi partiyi tarihin tozlu sayfalarına bıraktık ancak inandığımız idealler uğrunda hiçbir zaman taviz vermeden yolumuza devam ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Çünkü biz hocamızdan her zaman inanç ve azim göstermeyi öğrendik. Yaptığımız çalışmaların mükâfatını Allah’tan umarak yaptık. Ne diyordu Hocamız ‘Ben ne yaptıysam Allah Rızası için yaptım’ diye şimdi bizde ne yapıyorsak mükâfatını Hak’tan umarak Halk için yapıyoruz. Burada ki Amacımız Hocamızı anmaktan öte anlamak ve anlatmak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.