TÜREL: OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ’NÜN BÖLGEYE KATKISI YOK

Dilovası 21.11.2016 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜREL: OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ’NÜN BÖLGEYE KATKISI YOK

SP Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, Osmangazi Köprüsü ile “Köprüden geçen 100 TL, geçmeyen 200 TL ödüyor” dedi

SP Dilovası İlçe Teşkilatı’nın ekim ayı olağan divan toplantısı önceki gün yaptı. Gerçekleştirilen toplantı ile ilgili bilgi veren SP Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, “İlçe binamızda gerçekleştirdiğimiz toplantımıza il başkan yardımcımız Ahmet Özen ile çok sayıda partilimiz de katıldı. Toplantıda yerel ve genel gündem değerlendirmesi yapıldı. Ülkemizde her gün şehit haberleri geliyor.  Ancak sanki tek gündem başkanlık sistemiymiş gibi bir algı yaratılıyor. Getirilmek istenen başkanlık sisteminin de ABD tipi mi veya başka bir biçimimi olduğunu kimse bilmiyor” dedi. KÖPRÜ BOMBOŞ Ülkenin iyiye gitmediğini söyleyen Türel, “Başkanlık sisteminde başkan olacak olan Tayyip Erdoğan. Peki, Erdoğan’ın ardından olacak olan kişi kim o belli değil. Ülke olarak bu manada iyiye gitmiyoruz” dedi. Dilovası’ndaki Osmangazi Köprüsü ile ilgili olarak da Türel, “Osmangazi Köprüsü yapıldı. Ancak köprüden geçen 100 TL, geçmeyen ise 200 TL ödüyor. Köprüden araçlar geçmediği köprü bomboş. Köprünün bölgeye bir katkısı olmadığını daha önceden de belirtmiştik” şeklinde konuştu.  
SP Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, Osmangazi Köprüsü ile “Köprüden geçen 100 TL, geçmeyen 200 TL ödüyor” dedi

SP Dilovası İlçe Teşkilatı’nın ekim ayı olağan divan toplantısı önceki gün yaptı. Gerçekleştirilen toplantı ile ilgili bilgi veren SP Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, “İlçe binamızda gerçekleştirdiğimiz toplantımıza il başkan yardımcımız Ahmet Özen ile çok sayıda partilimiz de katıldı. Toplantıda yerel ve genel gündem değerlendirmesi yapıldı. Ülkemizde her gün şehit haberleri geliyor.  Ancak sanki tek gündem başkanlık sistemiymiş gibi bir algı yaratılıyor. Getirilmek istenen başkanlık sisteminin de ABD tipi mi veya başka bir biçimimi olduğunu kimse bilmiyor” dedi.

KÖPRÜ BOMBOŞ

Ülkenin iyiye gitmediğini söyleyen Türel, “Başkanlık sisteminde başkan olacak olan Tayyip Erdoğan. Peki, Erdoğan’ın ardından olacak olan kişi kim o belli değil. Ülke olarak bu manada iyiye gitmiyoruz” dedi. Dilovası’ndaki Osmangazi Köprüsü ile ilgili olarak da Türel, “Osmangazi Köprüsü yapıldı. Ancak köprüden geçen 100 TL, geçmeyen ise 200 TL ödüyor. Köprüden araçlar geçmediği köprü bomboş. Köprünün bölgeye bir katkısı olmadığını daha önceden de belirtmiştik” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.