Turgut Özal semt konağı bitmek üzere

Dilovası 18.04.2017 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Turgut Özal semt konağı bitmek üzere

Dilovası Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi’nde hizmete girecek olan çok amaçlı Semt Konağı inşaat çalışmaları son aşamaya geldi.

  Dilovası Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi sakinleri tarafından yoğun istek üzerine yapımına başlanan Turgut Özal Mahallesi Semt Konağı bitme aşamasına geldi. Geçmişte tek katlı ve eski bir yapı olan Turgut Özal Mahallesi Semt Konağı geçtiğimiz yıl yapılan çalışma sonrası 3 katlı ve daha modern bir şekilde dizayn edilerek yapımına başlanmıştı.   ÇOK AMAÇLI SEMT KONAĞI 800 metre kare açık alan üzerine toplamda 500 metrekare kapalı alanı olan yeni semt konağının içerisinde taziye ve konferans salonu, kütüphane, bilgi evi, toplantı salonları ve mescit olmak üzere yapılan çok amaçlı semt konağının yakında hizmete girmesi bekleniyor.   MODERN YAPIYA KAVUŞTURULDU Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Halkımızın ortak alanlarının artırılması ve çok amaçlı yeni semt konaklarımızın faaliyete geçmesi için geçtiğimiz yıl çalışmasına başladığımız Turgut Özal Mahallesi Semt Konağımızın yapımı bitmek üzeredir. Mevcut alanda daha önce tek katlı bir semt konağımız vardı ancak bir göreve geldikten sonra halkımızın talebi üzerine daha da genişleterek üç katlı bir yapı için çalışmalarımızı başlattık. Yeni yapılan semt konağımız daha modern ve mahalle halkına daha geniş alanda hizmet verecektir. Ayrıca çocuklarımızın da uğrak yeri olması için içerisine bilgi evi ve kütüphane de yapıyoruz.”dedi.
Dilovası Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi’nde hizmete girecek olan çok amaçlı Semt Konağı inşaat çalışmaları son aşamaya geldi.

 

Dilovası Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi sakinleri tarafından yoğun istek üzerine yapımına başlanan Turgut Özal Mahallesi Semt Konağı bitme aşamasına geldi. Geçmişte tek katlı ve eski bir yapı olan Turgut Özal Mahallesi Semt Konağı geçtiğimiz yıl yapılan çalışma sonrası 3 katlı ve daha modern bir şekilde dizayn edilerek yapımına başlanmıştı.

 

ÇOK AMAÇLI SEMT KONAĞI

800 metre kare açık alan üzerine toplamda 500 metrekare kapalı alanı olan yeni semt konağının içerisinde taziye ve konferans salonu, kütüphane, bilgi evi, toplantı salonları ve mescit olmak üzere yapılan çok amaçlı semt konağının yakında hizmete girmesi bekleniyor.

 

MODERN YAPIYA KAVUŞTURULDU

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Halkımızın ortak alanlarının artırılması ve çok amaçlı yeni semt konaklarımızın faaliyete geçmesi için geçtiğimiz yıl çalışmasına başladığımız Turgut Özal Mahallesi Semt Konağımızın yapımı bitmek üzeredir. Mevcut alanda daha önce tek katlı bir semt konağımız vardı ancak bir göreve geldikten sonra halkımızın talebi üzerine daha da genişleterek üç katlı bir yapı için çalışmalarımızı başlattık. Yeni yapılan semt konağımız daha modern ve mahalle halkına daha geniş alanda hizmet verecektir. Ayrıca çocuklarımızın da uğrak yeri olması için içerisine bilgi evi ve kütüphane de yapıyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.