19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Turgut Özal ve Kayapınar gençlerine, Toltar’dan müjde!

Dilovası 08.11.2017 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Turgut Özal ve Kayapınar gençlerine, Toltar’dan müjde!

Turgut Özal ve Kayapınar Mahallesi gençlerinin uzun süredir talep ettikleri spor tesisi için Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar müjdeyi verdi.

Turgut Özal Mahallesi ve Kayapınar Mahallesi gençlerinin her seçim döneminde dile getirdiği spor tesisi için yaklaşık iki yıldır çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçtiğimiz günlerde yaptığı Ankara ziyareti sonrası müjdeyi verdi. İKİ BAKANLIKTAN ONAY ALINDI Orman Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonrası Kayapınar Mahallesi mezarlık üstü alanda bulunan 10 dönüm alanın spor tesisi olarak yapılması konusunda ki görüşmeler sonuçlandı. Orman Bakanlığı konunun Bölge Orman Müdürlüğü tarafından incelenmesi ve uygun görüldüğü takdirde Dilovası Belediyesinin talebinin incelenmesini istemesi sonrası bölgede inceleme yapan Bölge Orman Müdürlüğü ekipleri yer tahsisinin uygun görüldüğü ve 10 dönüm alanın spor tesisi yapılaması için onay verdiğini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Projesi hazır olan spor tesisimiz için gerek Orman Bakanlığımız ve gerekse Gençlik Spor Bakanlığımız sonrası Orman Bakanlığımız yeri tahsis etmiş, Gençlik ve Spor Bakanlığımızda yatırım bütçesine almış bulunmaktadır. İnşallah kısa sürede çalışmaları başlayacak olan spor tesisimiz ile ilçemiz yeni bir tesise kavuşmuş olacaktır. 10 DÖNÜM ALAN İÇİNE SPOR TESİSİ Özellikle Kayapınar ve Turgut Özal Mahalleleri gençlerinin oldukça yoğun bir şekilde talep ettikleri spor tesisimiz 10 dönüm alan içerisine yapılacak, çim tesis şeklinde ve soyunma odaları ve tribünü yer alacaktır. Her iki bakanlığımızda konuya gösterdikleri duyarlılık için destek verenlere teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemiz yeni ve modern bir tesise daha kısa sürede kavuşmuş olacak."dedi.
Turgut Özal ve Kayapınar Mahallesi gençlerinin uzun süredir talep ettikleri spor tesisi için Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar müjdeyi verdi.

Turgut Özal Mahallesi ve Kayapınar Mahallesi gençlerinin her seçim döneminde dile getirdiği spor tesisi için yaklaşık iki yıldır çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçtiğimiz günlerde yaptığı Ankara ziyareti sonrası müjdeyi verdi.

İKİ BAKANLIKTAN ONAY ALINDI

Orman Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonrası Kayapınar Mahallesi mezarlık üstü alanda bulunan 10 dönüm alanın spor tesisi olarak yapılması konusunda ki görüşmeler sonuçlandı. Orman Bakanlığı konunun Bölge Orman Müdürlüğü tarafından incelenmesi ve uygun görüldüğü takdirde Dilovası Belediyesinin talebinin incelenmesini istemesi sonrası bölgede inceleme yapan Bölge Orman Müdürlüğü ekipleri yer tahsisinin uygun görüldüğü ve 10 dönüm alanın spor tesisi yapılaması için onay verdiğini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Projesi hazır olan spor tesisimiz için gerek Orman Bakanlığımız ve gerekse Gençlik Spor Bakanlığımız sonrası Orman Bakanlığımız yeri tahsis etmiş, Gençlik ve Spor Bakanlığımızda yatırım bütçesine almış bulunmaktadır. İnşallah kısa sürede çalışmaları başlayacak olan spor tesisimiz ile ilçemiz yeni bir tesise kavuşmuş olacaktır.

10 DÖNÜM ALAN İÇİNE SPOR TESİSİ

Özellikle Kayapınar ve Turgut Özal Mahalleleri gençlerinin oldukça yoğun bir şekilde talep ettikleri spor tesisimiz 10 dönüm alan içerisine yapılacak, çim tesis şeklinde ve soyunma odaları ve tribünü yer alacaktır. Her iki bakanlığımızda konuya gösterdikleri duyarlılık için destek verenlere teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemiz yeni ve modern bir tesise daha kısa sürede kavuşmuş olacak."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.