Türkelispor dolu dizgin! 3-1

Spor 26.01.2020 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkelispor dolu dizgin! 3-1

Darıca Türkelispor yoluna dolu dizgin devam ediyor. 2.Küme F Grubu’nda mücadele eden Darıca temsilcisi, ligin 3.haftasında Nenehatun Stadı’nda konuk ettiği Çayırova G.B’yi 3-1 yenerek 3’te 3 yaptı. Mücadelenin ilk yarısında üstün bir futbol sergileyen ve nitekim fişi adeta ilk yarıda çeken Türkelispor, ilk yarıyı Sedat Kaya, Burhan Kaya ve Yusuf Balcı’nın golleriyle 3-0 önde kapattı. 3 MAÇ 9 PUAN İkinci yarıda farkı 1’e indire Çayırova G.B’nin bu sayısı puan için yetmezken, Çayırova temsilcisi böylece ilk yenilgisini alarak 6 puanda kaldı. Puanını 9’a yükselterek kayıpsız gidişatını sürdüren Darıca Türkelispor, haftayı hükmen galibiyetle tamamlayan Beylikbağıspor ile zirveyi paylaştı. Gelecek hafta grubun iki 9 puanlı takımı Türkelispor ile Beylikbağıspor kozlarını paylaşacaklar. Çayırova G.B ise sahasında Yavuz Selimspor’u ağırlayacak.

Darıca Türkelispor yoluna dolu dizgin devam ediyor. 2.Küme F Grubu’nda mücadele eden Darıca temsilcisi, ligin 3.haftasında Nenehatun Stadı’nda konuk ettiği Çayırova G.B’yi 3-1 yenerek 3’te 3 yaptı. Mücadelenin ilk yarısında üstün bir futbol sergileyen ve nitekim fişi adeta ilk yarıda çeken Türkelispor, ilk yarıyı Sedat Kaya, Burhan Kaya ve Yusuf Balcı’nın golleriyle 3-0 önde kapattı.

3 MAÇ 9 PUAN

İkinci yarıda farkı 1’e indire Çayırova G.B’nin bu sayısı puan için yetmezken, Çayırova temsilcisi böylece ilk yenilgisini alarak 6 puanda kaldı. Puanını 9’a yükselterek kayıpsız gidişatını sürdüren Darıca Türkelispor, haftayı hükmen galibiyetle tamamlayan Beylikbağıspor ile zirveyi paylaştı. Gelecek hafta grubun iki 9 puanlı takımı Türkelispor ile Beylikbağıspor kozlarını paylaşacaklar. Çayırova G.B ise sahasında Yavuz Selimspor’u ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.