Türkiye 18.si oldu

Gebze 01.06.2020 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkiye 18.si oldu

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Düzenli, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği bilgi yarışmasında Kocaeli birincisi ve Türkiye 18.si oldu. Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın dün ortaklaşa düzenlemiş olduğu "29 Mayıs İstanbul'un Fethi ve Fatih Sultan Mehmet" konulu bilgi yarışmasında ter döken Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Öğrencisi Ahmet Düzenli, sorulara 99,68 saniyede 19 doğru cevap vererek, Gebze ve Kocaeli'nde birinci, Türkiye genelinde ise 18. oldu. Düzenli'nin ortaya koyduğu bu başarı hakkında açıklamalarda bulunan Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa, öğrencimiz Ahmet Düzenli, Kocaeli birincisi ve Türkiye 18.'si olarak ilimizi ve bizleri gururlandırmıştır. Kendisine ve yetiştiren öğretmenlerine teşekkürler" dedi.

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Düzenli, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği bilgi yarışmasında Kocaeli birincisi ve Türkiye 18.si oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın dün ortaklaşa düzenlemiş olduğu "29 Mayıs İstanbul'un Fethi ve Fatih Sultan Mehmet" konulu bilgi yarışmasında ter döken Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Öğrencisi Ahmet Düzenli, sorulara 99,68 saniyede 19 doğru cevap vererek, Gebze ve Kocaeli'nde birinci, Türkiye genelinde ise 18. oldu. Düzenli'nin ortaya koyduğu bu başarı hakkında açıklamalarda bulunan Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa, öğrencimiz Ahmet Düzenli, Kocaeli birincisi ve Türkiye 18.'si olarak ilimizi ve bizleri gururlandırmıştır. Kendisine ve yetiştiren öğretmenlerine teşekkürler" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.