“Türkiye’de eğitim yetersiz”

Siyaset 21.10.2020 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Türkiye’de eğitim yetersiz”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Türkiye’de gençlere yönelik verilen eğitim ve önemin yetersiz olduğunu iddia ederek eleştirilerde bulundu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Türkiye’de eğitime yönelik yapılan yatırımların yalnızca okul yapmaktan ibaret olduğunu iddia ederek genç nesle daha fazla önem verilmesi gerektiği yönünde açıklamalar yaptı. Mevcut hükümetin gençlerin dertlerini görmezden geldiğini iddia ederek mevcut sistemi ve yöneticilerini sert sözlerle eleştirdi. İYİ Parti iktidarında gençlerin daha fazla yanında olacaklarını söyleyen Başkan Yıldız şu ifadelere yer verdi; “Vizyonları betondan ibaret, kadroları çapsız, öncelikleri de eşi dostu zengin etmek olduğu için, arkadaşlar bina yapmayı eğitim için yeterli sanıyorlar. “KİMSE İŞSİZ KALMAMALI” Milli eğitime önem vermeyen, gençlerin dertlerini önemsemeyen yöneticilere rağmen, her türlü zorluk ve imkânsızlıkla, eğitim hayatını tamamlamış gençlerimizi tebrik ediyor, onları ayakta alkışlıyorum. Sizler bizim gururumuz, Türk Milletinin umudusunuz! ‘Her üniversite mezunu iş bulacak diye bir şey’ yok diyen bir anlayışla değil; ‘Herkes en kaliteli eğitim almalı, kimse işsiz kalmamalı.’ düsturuyla yönetilen bir ülkede, yaşamayı hak ediyorsunuz. Hiç merak etmeyin; Bunu birlikte başaracağız! Biliyorum tablo kötü, sıkıntı büyük. Ama inanın Türkiye de bu sorunları aşacak kadar büyük. Türkiye’nin imkanları var, kaynakları var, zenginliği var. Zenginin çocuğu hangi haklara sahipse, tüm çocuklara aynı hakları vereceğiz. İYİ Parti’nin adalet anlayışı budur. İYİ Parti iktidarında, biz bunu başaracağız.”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Türkiye’de gençlere yönelik verilen eğitim ve önemin yetersiz olduğunu iddia ederek eleştirilerde bulundu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Türkiye’de eğitime yönelik yapılan yatırımların yalnızca okul yapmaktan ibaret olduğunu iddia ederek genç nesle daha fazla önem verilmesi gerektiği yönünde açıklamalar yaptı. Mevcut hükümetin gençlerin dertlerini görmezden geldiğini iddia ederek mevcut sistemi ve yöneticilerini sert sözlerle eleştirdi. İYİ Parti iktidarında gençlerin daha fazla yanında olacaklarını söyleyen Başkan Yıldız şu ifadelere yer verdi; “Vizyonları betondan ibaret, kadroları çapsız, öncelikleri de eşi dostu zengin etmek olduğu için, arkadaşlar bina yapmayı eğitim için yeterli sanıyorlar.

“KİMSE İŞSİZ KALMAMALI”

Milli eğitime önem vermeyen, gençlerin dertlerini önemsemeyen yöneticilere rağmen, her türlü zorluk ve imkânsızlıkla, eğitim hayatını tamamlamış gençlerimizi tebrik ediyor, onları ayakta alkışlıyorum. Sizler bizim gururumuz, Türk Milletinin umudusunuz! ‘Her üniversite mezunu iş bulacak diye bir şey’ yok diyen bir anlayışla değil; ‘Herkes en kaliteli eğitim almalı, kimse işsiz kalmamalı.’ düsturuyla yönetilen bir ülkede, yaşamayı hak ediyorsunuz. Hiç merak etmeyin; Bunu birlikte başaracağız! Biliyorum tablo kötü, sıkıntı büyük. Ama inanın Türkiye de bu sorunları aşacak kadar büyük. Türkiye’nin imkanları var, kaynakları var, zenginliği var. Zenginin çocuğu hangi haklara sahipse, tüm çocuklara aynı hakları vereceğiz. İYİ Parti’nin adalet anlayışı budur. İYİ Parti iktidarında, biz bunu başaracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.