19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkiye kazanacak!

Gebze 14.10.2018 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Türkiye kazanacak!

Bölgemizin önde gelen kuruluşlarından Altınlas oto, kurum ve kuruluşlarla yaptığı indirim anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi.

Daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü çerçevesinde eğitim sendikaları ile indirim anlaşması yapan Altınlas Oto bu kez Gebze Şoförler Odası ile bir protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında, bölgemizdeki tüm taksi durakları ve taksici esnafı yüzde 20 indirimli oto lastiği alımı sağlayacak. Ayrıca yine bu protokol çerçevesince rot ve balans ayarları da ücretsiz sağlanacak. 31 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek olan anlaşmanın protokolünü Altınlas Oto Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş, Gebze Şoförler Derneği adına Necati Kaya imzaladı. İmzada Brisa Satış Yöneticisi Çağrı İlter ve Altınlas Genel müdür Yardımcısı Vargın Yaman hazır bulundu. İmzalanan protokolün ardından bir açıklama yapan Altınlas Oto Yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş, “Ülkemizin bu zorlu ekonomi sınavında gerek birey olarak gerekse kurum ve kuruluşlar olarak üstümüze düşeni yapmamız gerektiği kanaatindeyim. Bu çerçevede enflasyona karşı dik duruşumuzu sürdürmemiz zorunludur. Bu protokol ve buna benzer kampanya anlaşmalarının sayısı artmalı. İnancım tamdır ki sonunda Türkiye kazanacak.”dedi.
Bölgemizin önde gelen kuruluşlarından Altınlas oto, kurum ve kuruluşlarla yaptığı indirim anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi.

Daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü çerçevesinde eğitim sendikaları ile indirim anlaşması yapan Altınlas Oto bu kez Gebze Şoförler Odası ile bir protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında, bölgemizdeki tüm taksi durakları ve taksici esnafı yüzde 20 indirimli oto lastiği alımı sağlayacak. Ayrıca yine bu protokol çerçevesince rot ve balans ayarları da ücretsiz sağlanacak. 31 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek olan anlaşmanın protokolünü Altınlas Oto Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş, Gebze Şoförler Derneği adına Necati Kaya imzaladı. İmzada Brisa Satış Yöneticisi Çağrı İlter ve Altınlas
Genel müdür Yardımcısı Vargın Yaman hazır bulundu. İmzalanan protokolün ardından bir açıklama yapan Altınlas Oto Yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş, “Ülkemizin bu zorlu ekonomi sınavında gerek birey olarak gerekse kurum ve kuruluşlar olarak üstümüze düşeni yapmamız gerektiği kanaatindeyim. Bu çerçevede enflasyona karşı dik duruşumuzu sürdürmemiz zorunludur. Bu protokol ve buna benzer kampanya anlaşmalarının sayısı artmalı. İnancım tamdır ki sonunda Türkiye kazanacak.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.