Türkiye Kupası'nın statüsü değişti!

Spor 08.08.2017 - 18:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Türkiye Kupası'nın statüsü değişti!

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Kupası'nın yeni statüsünü açıkladı. Grup maçları kaldırılırken, eleme usulü sistem geldi.

TFF'den Türkiye Kupası açıklaması geldi. Açıklamada yeni statünün detayları verilirken, grup aşamasının kaldırılarak sdaece eleme uslülü maçların gelmesi dikkat çekti.  TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "TFF Yönetim Kurulu, 04.08.2017 tarih 61 sayılı toplantısında 2017-2018 Sezonu Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nü kabul etti. " denilirken detaylar da verildi ve, ilk 4 turun tek maç eleme usulü olduğu 5 tur ve daha sonra oynanacak olan son 16, çeyrek final, yarı final turlarının ise çift maç üzerinden oynanacağı belirtildi.  Final maçı ise yine tek maç üzerinden ve tarafsız sahada oynanacak. 
Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Kupası'nın yeni statüsünü açıkladı. Grup maçları kaldırılırken, eleme usulü sistem geldi.

TFF'den Türkiye Kupası açıklaması geldi. Açıklamada yeni statünün detayları verilirken, grup aşamasının kaldırılarak sdaece eleme uslülü maçların gelmesi dikkat çekti. 

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada,

"TFF Yönetim Kurulu, 04.08.2017 tarih 61 sayılı toplantısında 2017-2018 Sezonu Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nü kabul etti. " denilirken detaylar da verildi ve,

ilk 4 turun tek maç eleme usulü olduğu 5 tur ve daha sonra oynanacak olan son 16, çeyrek final, yarı final turlarının ise çift maç üzerinden oynanacağı belirtildi. 

Final maçı ise yine tek maç üzerinden ve tarafsız sahada oynanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.