19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkiye’nin en modern ve güvenli CNG Tesisi geliyor

Kocaeli 04.05.2015 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Türkiye’nin en modern ve güvenli CNG Tesisi geliyor

Doğalgazlı otobüslerin ikmalinde kullanılacak Türkiye’nin en modern ve emniyetli CNG Dolum tesisleri için 14 Mayıs’ta ihale yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kendi alanında Türkiye’nin en modern ve emniyetli doğalgaz dolum tesisleri için kolları sıvadı. Bu yılın sonunda sayıları 363 olacak doğalgazlı otobüslerin ikmalinde kullanılacak tesisler güvenlik ve teknoloji olarak Türkiye’de tek olacak. İstasyonlar Körfez ve Gebze ilçelerinde kurulacak.  SON SİSTEM TEKNOLOJİ İLE Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirirken vatandaşların refahını ön planda tutmayı ihmal etmiyor. Bu kapsamda doğa dostu doğalgazlı otobüs sayısını 2015 yılında 363’e çıkaracak olan Büyükşehir, yeni araçların ikmalleri için son sistem dolum tesisleri inşa edecek. Türkiye’nin en modern ve güvenli CNG Dolum Tesisleri’nde yeni teknolojilerden yararlanılacak. GÜVENLİK ÖN PLANDA Körfez ve Gebze ilçelerinde kurulacak tesislerde güvenlik ön planda olacak. 600 bara dayanıklı dengeleme deposu ile emniyeti artırılan dolum tesislerinde otomatik yangın algılama ve söndürme sistemi yer alacak. Tesisler 4 aracın aynı anda dolum yapabilme kapasitesinde olacak ve 8 saatte 100 araca dolum hizmeti verebilecek. TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Dolum tesislerinin başka bir özelliği ise taşıt tanıma sistemi olacak. Sistem, dolum istasyonuna girecek aracı otomatik olarak tanıyarak kilometresini algılayıp dolum işlemini yapacak. İşlem bittikten sonra da ne kadar dolum yaptığı bilgisi işlenecek. Böylece yakıt tüketim analizi yapılarak araçlardaki yaşanabilecek dolum problemlerinin önüne geçilecek. 14 MAYIS’TA İHALE Türkiye’nin en modern ve güvenli dolum tesisi için 14 Mayıs’ta ihale düzenlenecek. İhale Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda saat 11.00’de yapılacak.
Doğalgazlı otobüslerin ikmalinde kullanılacak Türkiye’nin en modern ve emniyetli CNG Dolum tesisleri için 14 Mayıs’ta ihale yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kendi alanında Türkiye’nin en modern ve emniyetli doğalgaz dolum tesisleri için kolları sıvadı. Bu yılın sonunda sayıları 363 olacak doğalgazlı otobüslerin ikmalinde kullanılacak tesisler güvenlik ve teknoloji olarak Türkiye’de tek olacak. İstasyonlar Körfez ve Gebze ilçelerinde kurulacak. 

SON SİSTEM TEKNOLOJİ İLE

Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirirken vatandaşların refahını ön planda tutmayı ihmal etmiyor. Bu kapsamda doğa dostu doğalgazlı otobüs sayısını 2015 yılında 363’e çıkaracak olan Büyükşehir, yeni araçların ikmalleri için son sistem dolum tesisleri inşa edecek. Türkiye’nin en modern ve güvenli CNG Dolum Tesisleri’nde yeni teknolojilerden yararlanılacak.

GÜVENLİK ÖN PLANDA

Körfez ve Gebze ilçelerinde kurulacak tesislerde güvenlik ön planda olacak. 600 bara dayanıklı dengeleme deposu ile emniyeti artırılan dolum tesislerinde otomatik yangın algılama ve söndürme sistemi yer alacak. Tesisler 4 aracın aynı anda dolum yapabilme kapasitesinde olacak ve 8 saatte 100 araca dolum hizmeti verebilecek.

TAŞIT TANIMA SİSTEMİ

Dolum tesislerinin başka bir özelliği ise taşıt tanıma sistemi olacak. Sistem, dolum istasyonuna girecek aracı otomatik olarak tanıyarak kilometresini algılayıp dolum işlemini yapacak. İşlem bittikten sonra da ne kadar dolum yaptığı bilgisi işlenecek. Böylece yakıt tüketim analizi yapılarak araçlardaki yaşanabilecek dolum problemlerinin önüne geçilecek.

14 MAYIS’TA İHALE

Türkiye’nin en modern ve güvenli dolum tesisi için 14 Mayıs’ta ihale düzenlenecek. İhale Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda saat 11.00’de yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.