19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkiye'de 1 Günlük Yas İlan Edildi

23.01.2015 - 21:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Türkiye'de 1 Günlük Yas İlan Edildi

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in ölümü nedeniyle Türkiye'de bir günlük yas ilan edildi.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in ölümü nedeniyle Türkiye'de bir günlük yas ilan edildi. Başbakanlık da yarının resmi yas ilan edildiğini duyurdu. Yarın tüm yurtta bayraklar yarıya indirilecek. "MİLLİ YAS İLAN EDİLMİŞTİR" Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle 24 Ocak'ta bir günlük milli yas ilan edilmiştir. Bu vesile ile merhum Kral Majesteleri Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'a Yüce Allah'tan rahmet diliyor, kardeş Suudi Arabistan halkı ile Arap ve İslam Alemi'ne taziyelerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi.
Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in ölümü nedeniyle Türkiye'de bir günlük yas ilan edildi.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in ölümü nedeniyle Türkiye'de bir günlük yas ilan edildi. Başbakanlık da yarının resmi yas ilan edildiğini duyurdu. Yarın tüm yurtta bayraklar yarıya indirilecek.

"MİLLİ YAS İLAN EDİLMİŞTİR"

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle 24 Ocak'ta bir günlük milli yas ilan edilmiştir. Bu vesile ile merhum Kral Majesteleri Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'a Yüce Allah'tan rahmet diliyor, kardeş Suudi Arabistan halkı ile Arap ve İslam Alemi'ne taziyelerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.