19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkkan’dan Bahçeli’ye gönderme!

Siyaset 20.10.2020 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkkan’dan Bahçeli’ye gönderme!

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı ‘Askıda Ekmek’ uygulaması hakkında göndermeli bir paylaşım yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ekmek fiyatlarındaki artış dikkatle takip edilmeli. Bu sebeple ‘askıda ekmek' projesini başlatıyorum. Hali vakti yerinde her vatan evladı, kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli, eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Unutmayalım ki inancımız ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir' esasına dayanmaktadır” diyerek MHP teşkilatlarının askıda ekmek kampanyası başlattığını duyurmuştu. İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı ‘Askıda Ekmek’ uygulaması hakkında göndermeli bir paylaşım yaparak, “18 yıl sonra ülkenin geldiği nokta: Askıda Ekmek. Askıda olan yalnız ekmek değil; adalet de askı da, hukuk da askıda, demokrasi de askıda. Onları da astılar” dedi.

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı ‘Askıda Ekmek’ uygulaması hakkında göndermeli bir paylaşım yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ekmek fiyatlarındaki artış dikkatle takip edilmeli. Bu sebeple ‘askıda ekmek' projesini başlatıyorum. Hali vakti yerinde her vatan evladı, kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli, eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Unutmayalım ki inancımız ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir' esasına dayanmaktadır” diyerek MHP teşkilatlarının askıda ekmek kampanyası başlattığını duyurmuştu. İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı ‘Askıda Ekmek’ uygulaması hakkında göndermeli bir paylaşım yaparak, “18 yıl sonra ülkenin geldiği nokta: Askıda Ekmek. Askıda olan yalnız ekmek değil; adalet de askı da, hukuk da askıda, demokrasi de askıda. Onları da astılar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.