19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Turkuaz Çim Hokeyi takımı hız kesmiyor

Spor 11.05.2016 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Turkuaz Çim Hokeyi takımı hız kesmiyor

Darıca’ya çim hokeyini tanıtan Turkuaz Spor Kulübü, hız kesmiyor. Antrenör Ferzan Şahin yönetiminde çalışmalarını sürdüren Çim Hokeyi takımını ziyaret eden ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca’dan milli takıma sporcular çıkacağına inandığını söyledi.

Son dönemde büyük bir çıkış yakalayarak Darıca’da isminden sıkça söz ettirmeye başlayan Darıca Turkuaz Spor Kulübü, Darıca’da bir ilk olan Çim Hokeyi Takımı’nı başarıya taşımak adına kolları sıvadı. Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs’ün de destek verdiği ve takım formalarında ‘Darıca Park AVM’ yazan Turkuaz Spor Kulübü’nün çim hokeyi takımı, çalışmalarını Çamlık Halı Saha’da sürdürüyor. TATOĞLU: TURKUAZ’A DESTEK VERECEĞİZ Turkuaz Spor Kulübü’nün önceki gün yapılan antrenmanını ziyaret eden Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Turkuaz Spor Kulübü başkanı Ahmet Tayfun ve kulüp yöneticisi Gökhan Yaman’a Darıca’da bir ilk olan Çim Hokeyi branşını tanıttıkları için teşekkür etti. Spor kulüplerinin etkinliğinin önemine dikkat çeken Tatoğlu, ilçe spor müdürlüğü olarak üzerilerine düşeni yaparak Darıca’dan milli sporcular çıkaracaklarına inandığını söyledi.
Darıca’ya çim hokeyini tanıtan Turkuaz Spor Kulübü, hız kesmiyor. Antrenör Ferzan Şahin yönetiminde çalışmalarını sürdüren Çim Hokeyi takımını ziyaret eden ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca’dan milli takıma sporcular çıkacağına inandığını söyledi.

Son dönemde büyük bir çıkış yakalayarak Darıca’da isminden sıkça söz ettirmeye başlayan Darıca Turkuaz Spor Kulübü, Darıca’da bir ilk olan Çim Hokeyi Takımı’nı başarıya taşımak adına kolları sıvadı. Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs’ün de destek verdiği ve takım formalarında ‘Darıca Park AVM’ yazan Turkuaz Spor Kulübü’nün çim hokeyi takımı, çalışmalarını Çamlık Halı Saha’da sürdürüyor.

TATOĞLU: TURKUAZ’A DESTEK VERECEĞİZ

Turkuaz Spor Kulübü’nün önceki gün yapılan antrenmanını ziyaret eden Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Turkuaz Spor Kulübü başkanı Ahmet Tayfun ve kulüp yöneticisi Gökhan Yaman’a Darıca’da bir ilk olan Çim Hokeyi branşını tanıttıkları için teşekkür etti. Spor kulüplerinin etkinliğinin önemine dikkat çeken Tatoğlu, ilçe spor müdürlüğü olarak üzerilerine düşeni yaparak Darıca’dan milli sporcular çıkaracaklarına inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.