19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Turnuva düzenleyenlere ceza geliyor!

Spor 24.10.2020 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Turnuva düzenleyenlere ceza geliyor!

İçişleri Bakanlığı’ndan özel turnuva düzenleyenler ile ilgili tüm valiliklere önemli bir yazı gönderildi. Böylesi organizasyonlar düzenleyecek olanlar ciddi yaptırımlarla karşılaşacak ve turnuva düzenleyenlere ciddi para cezaları verilecek. Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa da konu ile ilgili uyarıda bulundu ve TFF’nin de özel turnuva düzenlenmesi konusunda kesin kararlı olduğunu, özellikle son dönemde ülkede adeta patlama yapan halı saha turnuvalarına kesinlikle izin vermeyeceğini belirtti.   TFF’DEN FUTBOL İL TEMSİLCİLERİNE GÖNDERİLEN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE: İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nce yayınlanan genelgede ülkemizin bazı bölgelerinde TFF’nin onayı olmadan amatör futbol kulüpleri ile diğer özel kurum ve kuruluşların Özel Turnuvalar düzenlediği, bu nedenle İçişleri Bakanlığı’nca alınan tedbirlere aykırı olarak gerçekleştirilen söz konusu özel turnuvaların salgınla mücadelede olumsuz etkiler oluşturduğundan, “Özel Turnuva” düzenleyenler hakkında yasal işlemler başlatılacağına dair yazı İl Valiliklerine bildirilmiştir” denildi. Kaynak:Spor41  

İçişleri Bakanlığı’ndan özel turnuva düzenleyenler ile ilgili tüm valiliklere önemli bir yazı gönderildi. Böylesi organizasyonlar düzenleyecek olanlar ciddi yaptırımlarla karşılaşacak ve turnuva düzenleyenlere ciddi para cezaları verilecek. Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa da konu ile ilgili uyarıda bulundu ve TFF’nin de özel turnuva düzenlenmesi konusunda kesin kararlı olduğunu, özellikle son dönemde ülkede adeta patlama yapan halı saha turnuvalarına kesinlikle izin vermeyeceğini belirtti.  

TFF’DEN FUTBOL İL TEMSİLCİLERİNE GÖNDERİLEN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nce yayınlanan genelgede ülkemizin bazı bölgelerinde TFF’nin onayı olmadan amatör futbol kulüpleri ile diğer özel kurum ve kuruluşların Özel Turnuvalar düzenlediği, bu nedenle İçişleri Bakanlığı’nca alınan tedbirlere aykırı olarak gerçekleştirilen söz konusu özel turnuvaların salgınla mücadelede olumsuz etkiler oluşturduğundan, “Özel Turnuva” düzenleyenler hakkında yasal işlemler başlatılacağına dair yazı İl Valiliklerine bildirilmiştir” denildi.

Kaynak:Spor41

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.