Tutçuoğlu’na sürpriz teklif

Spor 24.11.2015 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tutçuoğlu’na sürpriz teklif

Tutçuoğlu’na sürpriz teklif

Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Teknik Direktör Algun Erdem’in yerine gelecek isim için çalışmalarını sürdüren Edirnespor yönetimi, Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu’na kancayı taktı. NAZİKÇE REDDETTİ Takımı Çayırovaspor’la 11’de 11 yaparak önemli bir başarı yakalayan Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu’na kancayı takan Edirnespor yönetimi, deneyimli teknik adamı takımın başına getirmek için kolları sıvadı. Tutçuoğlu’na resmi teklif eden yapan BAL ekibi Edirnespor, Tutçuoğlu’ndan red yanıtı aldı. Tutçuoğlu yaptığı açıklamada, şu an için tek düşüncesinin Çayırovaspor’u bir üst lige çıkarmak olduğunu kaydederek, Edirnespor’a transfer teklifi için teşekkür etti.
Tutçuoğlu’na sürpriz teklif

Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Teknik Direktör Algun Erdem’in yerine gelecek isim için çalışmalarını sürdüren Edirnespor yönetimi, Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu’na kancayı taktı.

NAZİKÇE REDDETTİ

Takımı Çayırovaspor’la 11’de 11 yaparak önemli bir başarı yakalayan Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu’na kancayı takan Edirnespor yönetimi, deneyimli teknik adamı takımın başına getirmek için kolları sıvadı. Tutçuoğlu’na resmi teklif eden yapan BAL ekibi Edirnespor, Tutçuoğlu’ndan red yanıtı aldı. Tutçuoğlu yaptığı açıklamada, şu an için tek düşüncesinin Çayırovaspor’u bir üst lige çıkarmak olduğunu kaydederek, Edirnespor’a transfer teklifi için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.