Tutcuoğlu’ndan cesaret aşısı!

Spor 05.12.2018 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tutcuoğlu’ndan cesaret aşısı!

Çayırovaspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Eyüyp Tutcuoğlu, oyuncularını verdiği cesaretle lider Aliağa’yı titretirken, aynı istek ve hırsın Pazar günü Kütahyaspor deplasmanında da sürmesini istiyor.

Lider Aliağa karşısında başarılı bir futbol ortaya koyarak galibiyeti kaçıran taraf olan Çayırovaspor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kütahyaspor maçına çevrilirken, deneyimli Teknik Direktör Eyüp Tutcuoğlu ilk maçında oyuncularının performanslarından övgüyle bahsetti. Yetenekli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirten Tutcuoğlu, Aliağa karşısında oyun disiplinine sadık kalarak, rakibe pozisyon vermeden hırslı ve istekli bir futbol ortaya koyduklarını söylerken, galibiyeti elde edebilecek net gol pozisyonları yakaladıklarını vurguladı. ‘’3 MAÇTA EN AZ 4 PUAN HEDEFLEDİK’’ Göreve başladıktan sonra ligin ilk devresinin bitimine kadar kalan 3 maç için en az 4 puan hedefi koyduklarını ve bu 1 puanı ilk maçta hanelerine yazdırdıklarını kaydeden Tutcuoğlu, ‘’Elbette oynayacağımız her maçta maksimum puanları toplamak için sahaya çıkıyoruz. Ancak futbol neticede bir strateji oyunu. İlk hedefimiz olan 3 maçta en az 4 puanı son maça bırakmadan tutturma adına Kütahyaspor karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Aliağa karşısında hem mental hem fiziksel olarak verdiğimiz iyi görüntüyü, Kütahyaspor karşısında da göstermek temel hedefimiz’’şeklinde konuştu.
Çayırovaspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Eyüyp Tutcuoğlu, oyuncularını verdiği cesaretle lider Aliağa’yı titretirken, aynı istek ve hırsın Pazar günü Kütahyaspor deplasmanında da sürmesini istiyor.

Lider Aliağa karşısında başarılı bir futbol ortaya koyarak galibiyeti kaçıran taraf olan Çayırovaspor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kütahyaspor maçına çevrilirken, deneyimli Teknik Direktör Eyüp Tutcuoğlu ilk maçında oyuncularının performanslarından övgüyle bahsetti. Yetenekli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirten Tutcuoğlu, Aliağa karşısında oyun disiplinine sadık kalarak, rakibe pozisyon vermeden hırslı ve istekli bir futbol ortaya koyduklarını söylerken, galibiyeti elde edebilecek net gol pozisyonları yakaladıklarını vurguladı.

‘’3 MAÇTA EN AZ 4 PUAN HEDEFLEDİK’’

Göreve başladıktan sonra ligin ilk devresinin bitimine kadar kalan 3 maç için en az 4 puan hedefi koyduklarını ve bu 1 puanı ilk maçta hanelerine yazdırdıklarını kaydeden Tutcuoğlu, ‘’Elbette oynayacağımız her maçta maksimum puanları toplamak için sahaya çıkıyoruz. Ancak futbol neticede bir strateji oyunu. İlk hedefimiz olan 3 maçta en az 4 puanı son maça bırakmadan tutturma adına Kütahyaspor karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Aliağa karşısında hem mental hem fiziksel olarak verdiğimiz iyi görüntüyü, Kütahyaspor karşısında da göstermek temel hedefimiz’’şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.