19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Tuttukları takımı şampiyon yaptılar!’’

Spor 10.06.2018 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Tuttukları takımı şampiyon yaptılar!’’

ÇINARALTI’NIN İFTARINDA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU BİR KEZ DAHA TAVAN YAPTI

Darıca Gençlerbirliği’nin cefakar taraftar grubu Çınaraltı, sarı yeşilli camiayı iftar yemeğinde buluşturdu. Renklerine gönül veren taraftarıyla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşayan Çınaraltılılar, 10 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu tezahüratlar eşliğinde bir kez daha kutladı. Darıca Elite Hotel’de düzenlenen Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nin(DARGET) iftarına, Onursal Başkan Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mücahid Vural ve yönetim kurulu üyeleri, DARGET Başkanı Hasan Zengin, çok sayıda Çınaraltı taraftarlarının yanı sıra, Gebzespor, Giresunspor, Küçükköyspor ve Kocaelispor taraftar gruplarının önde gelen isimleri katıldı.     ZENGİN KAPIDA KARŞILADI DARGET Başkanı Hasan Zengin, iftar programına katılan misafirlerin tamamını kapıda karşılarken, tüm masaları tek tek dolaşarak konuklarla yakından ilgilendi. Çınaraltı tribün lideri Orhan Atik’in şampiyonluk kupasıyla içeriye grmesinin ardından coşku tavan yaparken, Çınaraltılı taraftarlar uzun süre ,’’Şampiyon Darıca’’ tezahüratları altında şampiyonluğu bir kez daha kutladı.     ŞAMPİYONLUK KUPASINI HAVAYA KALDIRDILAR Şampiyonluğun haklı gururunu yaşayan Çınaraltılılar, ‘’Şampiyon olan takımı desteklemedik, tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık’’ mesajı vererek Darıca G.B’ye olan sevgilerini bir kez daha gösterdiler. Geceye katılan Onursal Başkan Şükrü Karabacak, sarı yeşilli taraftarların coşkusuna alkışlarla tempo tutarken, gece sonunda şampiyonluk kupasını bir kez daha havaya kaldırdı.          
ÇINARALTI’NIN İFTARINDA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU BİR KEZ DAHA TAVAN YAPTI

Darıca Gençlerbirliği’nin cefakar taraftar grubu Çınaraltı, sarı yeşilli camiayı iftar yemeğinde buluşturdu. Renklerine gönül veren taraftarıyla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşayan Çınaraltılılar, 10 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu tezahüratlar eşliğinde bir kez daha kutladı.

Darıca Elite Hotel’de düzenlenen Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nin(DARGET) iftarına, Onursal Başkan Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mücahid Vural ve yönetim kurulu üyeleri, DARGET Başkanı Hasan Zengin, çok sayıda Çınaraltı taraftarlarının yanı sıra, Gebzespor, Giresunspor, Küçükköyspor ve Kocaelispor taraftar gruplarının önde gelen isimleri katıldı.

 

 

ZENGİN KAPIDA KARŞILADI

DARGET Başkanı Hasan Zengin, iftar programına katılan misafirlerin tamamını kapıda karşılarken, tüm masaları tek tek dolaşarak konuklarla yakından ilgilendi. Çınaraltı tribün lideri Orhan Atik’in şampiyonluk kupasıyla içeriye grmesinin ardından coşku tavan yaparken, Çınaraltılı taraftarlar uzun süre ,’’Şampiyon Darıca’’ tezahüratları altında şampiyonluğu bir kez daha kutladı.

 

 

ŞAMPİYONLUK KUPASINI HAVAYA KALDIRDILAR

Şampiyonluğun haklı gururunu yaşayan Çınaraltılılar, ‘’Şampiyon olan takımı desteklemedik, tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık’’ mesajı vererek Darıca G.B’ye olan sevgilerini bir kez daha gösterdiler. Geceye katılan Onursal Başkan Şükrü Karabacak, sarı yeşilli taraftarların coşkusuna alkışlarla tempo tutarken, gece sonunda şampiyonluk kupasını bir kez daha havaya kaldırdı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.