19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tuzlaspor maçında sanki savaş çıktı!

Spor 22.03.2015 - 20:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Tuzlaspor maçında sanki savaş çıktı!

3.Lig 1.Grupta temsilcimiz Darıca G.B ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Tuzlaspor ile Küme düşmemek için çabalayan Gaziosmanpaşa maçının 30. Dakikasında olaylar çıktı.

3.Lig 1.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tuzlaspor ile Küme düşmemek için çabalayan Gaziosmanpaşa maçının 30. Dakikasında olaylar çıktı. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüs ile Tuzla’ya gelen yaklaşık 60 taraftar birden Tuzlaspor sahasının içini taşlamaya başlayınca futbolcular ve tribünlerdeki Tuzlaspor taraftarları büyük sıkıntı yaşadı. TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ Gaziosmanpaşalı taraftarların bu taşlarına karşılık Tuzlaspor taraftarları da karşılık verince ortalık karıştı. Tuzla Belediye Stadı savaş alanına dönerken futbolcular ve hakemler atılan taşlardan zarar görmemek için soyunma odasına doğru kaçtılar. YAKLAŞIK 20 OTOMOBİLİN CAMLARINI KIRDILAR Gaziosmanpaşa taraftarları Tuzla Belediye Stadı’nın yanındaki otomobillerin camlarını kırıp aynalarını ve lastiklerini parçalarken yaklaşık 20 otomobil bu taşkınlıktan dolayı büyük hasar gördü. Otomobil sahipleri taraftarlardan davacı oldular. GAZİOSMANPAŞALILAR OTOBÜSLERLE ORGANİZE ŞUBEYE GÖTÜRÜLDÜ Olayların çıkmasına neden olan Gaziosmanpaşa taraftarları otobüslerle Organize Şubeye götürüldüler. BAŞKAN AHMET ÇABUK YATIŞTIRMAYA ÇALIŞTI Olayları Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk yatıştırmak için saha içerisine girerek mikrofonla taraftarları sakin olmaya çalıştırdı. MAÇ 20 DAKİKA SONRA YENİDEN BAŞLADI Olaylara Tuzla polisi müdahale ederken çok sayıda Gaziosmanpaşa taraftarı gözaltına alındı. Maçın hakemi Bilal Emektar gözlemcinin ve TFF temsilcilerinin kararıyla maçı 20 dakika sonra kaldığı yerden devam ettirdi.
3.Lig 1.Grupta temsilcimiz Darıca G.B ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Tuzlaspor ile Küme düşmemek için çabalayan Gaziosmanpaşa maçının 30. Dakikasında olaylar çıktı.

3.Lig 1.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tuzlaspor ile Küme düşmemek için çabalayan Gaziosmanpaşa maçının 30. Dakikasında olaylar çıktı. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüs ile Tuzla’ya gelen yaklaşık 60 taraftar birden Tuzlaspor sahasının içini taşlamaya başlayınca futbolcular ve tribünlerdeki Tuzlaspor taraftarları büyük sıkıntı yaşadı.

TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Gaziosmanpaşalı taraftarların bu taşlarına karşılık Tuzlaspor taraftarları da karşılık verince ortalık karıştı. Tuzla Belediye Stadı savaş alanına dönerken futbolcular ve hakemler atılan taşlardan zarar görmemek için soyunma odasına doğru kaçtılar.

YAKLAŞIK 20 OTOMOBİLİN CAMLARINI KIRDILAR

Gaziosmanpaşa taraftarları Tuzla Belediye Stadı’nın yanındaki otomobillerin camlarını kırıp aynalarını ve lastiklerini parçalarken yaklaşık 20 otomobil bu taşkınlıktan dolayı büyük hasar gördü. Otomobil sahipleri taraftarlardan davacı oldular.

GAZİOSMANPAŞALILAR OTOBÜSLERLE ORGANİZE ŞUBEYE GÖTÜRÜLDÜ

Olayların çıkmasına neden olan Gaziosmanpaşa taraftarları otobüslerle Organize Şubeye götürüldüler.

BAŞKAN AHMET ÇABUK YATIŞTIRMAYA ÇALIŞTI

Olayları Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk yatıştırmak için saha içerisine girerek mikrofonla taraftarları sakin olmaya çalıştırdı.

MAÇ 20 DAKİKA SONRA YENİDEN BAŞLADI

Olaylara Tuzla polisi müdahale ederken çok sayıda Gaziosmanpaşa taraftarı gözaltına alındı. Maçın hakemi Bilal Emektar gözlemcinin ve TFF temsilcilerinin kararıyla maçı 20 dakika sonra kaldığı yerden devam ettirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.