19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

U dönüşü

01.04.2015 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

U dönüşü

Tarkan için 'dangalak' diyen Hülya Avşar, bu kez çark etti. Avşar Kızı, 'Bana terbiyesizlik yapmayanla küs kalmam' dedi

Hülya Avşar, 2011 yılında bir ödül törenindeki hareketlerine kızdığı Tarkan için "Dangalak, eşek herif" gibi ifadeler kullanmıştı. Geçtiğimiz ay da bu sözlerinin arkasında durduğunu söyleyerek yeniden gündem olan Avşar Kızı, önceki gün ise farklı bir tavır sergiledi. Ünlü sanatçı, sözleriyle adeta Megastar'a zeytin dalı uzattı.  'GEÇTİ , BİTTİ ...'  Sanat camiasından kimseyle küs olmadığını söyleyen ünlü sanatçı, gazetecilerin Tarkan'ı hatırlatması üzerine ise şöyle dedi: "Terbiyesizlik yapılmadığı sürece kimseyle küs kalmam. Tarkan olayı da geçti, bitti."   
Tarkan için 'dangalak' diyen Hülya Avşar, bu kez çark etti. Avşar Kızı, 'Bana terbiyesizlik yapmayanla küs kalmam' dedi

Hülya Avşar, 2011 yılında bir ödül törenindeki hareketlerine kızdığı Tarkan için "Dangalak, eşek herif" gibi ifadeler kullanmıştı. Geçtiğimiz ay da bu sözlerinin arkasında durduğunu söyleyerek yeniden gündem olan Avşar Kızı, önceki gün ise farklı bir tavır sergiledi. Ünlü sanatçı, sözleriyle adeta Megastar'a zeytin dalı uzattı. 

'GEÇTİ , BİTTİ ...' 
Sanat camiasından kimseyle küs olmadığını 
söyleyen ünlü sanatçı, gazetecilerin Tarkan'ı hatırlatması üzerine ise şöyle dedi: "Terbiyesizlik yapılmadığı sürece kimseyle küs kalmam. Tarkan olayı da geçti, bitti." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.