Ücretsiz Spor Okulları’ndan Milli Takım’a

Spor 30.08.2019 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ücretsiz Spor Okulları’ndan Milli Takım’a

İzmit Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi Yaren Kayıkkol, U14 Bayan Basketbol Milli Takım kadrosuna davet edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin sporun tabana yayılması hedefiyle 2012 yılında hayata geçirdiği ‘Ücretsiz Spor Okulları’ projesi yetenekli gençler için fırsat olmaya devam ediyor. 4 yıldır Ücretsiz Spor Okulları Basketbol kurslarına katılan İzmit Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi Yaren Kayıkkol, U14 Yıldız Kız Basketbol Milli Takım kadrosuna davet edildi. “ÜCRETSİZ SPOR OKULLARI, MİLLİ TAKIM KAPILARINI BANA AÇTI” 4 yıl önce henüz 5.sınıf öğrencisiyken Ücretsiz Spor Okulları projesiyle tanıştığını söyleyen Yaren Kayıkkol, o günden sonra basketbol sporuna bir ilgi duyduğunu belirterek 4 yıl içinde aksatmadan basketbol kurslarına devam ettiğini söyledi. Basketbol sporunu Ücretsiz Spor Okulu belletmenleri sayesinde günden güne daha çok sevdiğini ifade eden Yaren Kayıkkol, Ücretsiz Spor Okulları’nın Milli Takım kapılarını kendisine açtığını belirtti. “ÜCRETSİZ SPOR OKULLARI BİZİM İÇİN BÜYÜK FIRSAT” Ücretsiz Spor Okulları projesinin kendi yaş grubu için önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Kayıkkol, “Okullarımızda spor aktiviteleri için yeterli alan bulamıyoruz. Ama spor okulları bu konu da bizim için çok iyi bir alternatif, buradaki belletmenler bizimle özelikle ilgileniyor. Merak duyduğumuz sporları burada ki belletmenlerimizden öğreniyoruz. Yaklaşık dört yıldır Ücretsiz Spor Okulları’nda Halim Hocayla çalışıyorum. Halim Hoca, sportif anlamda bana çok yardımcı oldu” ifadelerini kullandı. “MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM” Milli Takıma seçildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Kayıkkol, birçok sporcunun hayalini süsleyen Milli Takım kampına davet edildim. Bu inanılmaz mutluluk veren bir durum. İleride daha iyi yerlere gelip kendi şehrimi daha büyük platformlarda temsil etmek isterim. Bunun için çok çalışacağım ve en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi. “BU FIRSATI BİZE SUNAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR EDERİZ” Ücretsiz Spor Okulları Projesi’ni hayata geçirdiği için özelikle Büyükşehir Belediyesi’ne ve spor okulları yetkililerine çok teşekkür ettiğini belirten Kayıkkol, “Umarım bu şekilde daha çok başarı sağlarız. Spor Okulları ilerleyen zamanlarda Milli Takım’a çok daha fazla sporcu yollayacak” şeklinde konuştu. ÜCRETSİZ SPOR OKULLARI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, sporun tabana yayılması hedefiyle 2012 yılında Ücretsiz Spor Okulları Projesi’ni hayata geçirdi. İlkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara hizmet veren ücretsiz Spor Okulları’nda voleybol, basketbol, izcilik, masa tenisi, yüzme, atletizm, satranç, badminton, güreş ve jimnastik branşlarında eğitim veriliyor. 12 ilçede ve spor tesislerinde haftanın her günü faaliyet gösteren ücretsiz Spor Okulları, Kocaelili çocuklar için yeni dönemde yine aktif olacak.

İzmit Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi Yaren Kayıkkol, U14 Bayan Basketbol Milli Takım kadrosuna davet edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin sporun tabana yayılması hedefiyle 2012 yılında hayata geçirdiği ‘Ücretsiz Spor Okulları’ projesi yetenekli gençler için fırsat olmaya devam ediyor. 4 yıldır Ücretsiz Spor Okulları Basketbol kurslarına katılan İzmit Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi Yaren Kayıkkol, U14 Yıldız Kız Basketbol Milli Takım kadrosuna davet edildi.

“ÜCRETSİZ SPOR OKULLARI, MİLLİ TAKIM KAPILARINI BANA AÇTI”

4 yıl önce henüz 5.sınıf öğrencisiyken Ücretsiz Spor Okulları projesiyle tanıştığını söyleyen Yaren Kayıkkol, o günden sonra basketbol sporuna bir ilgi duyduğunu belirterek 4 yıl içinde aksatmadan basketbol kurslarına devam ettiğini söyledi. Basketbol sporunu Ücretsiz Spor Okulu belletmenleri sayesinde günden güne daha çok sevdiğini ifade eden Yaren Kayıkkol, Ücretsiz Spor Okulları’nın Milli Takım kapılarını kendisine açtığını belirtti.

“ÜCRETSİZ SPOR OKULLARI BİZİM İÇİN BÜYÜK FIRSAT”

Ücretsiz Spor Okulları projesinin kendi yaş grubu için önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Kayıkkol, “Okullarımızda spor aktiviteleri için yeterli alan bulamıyoruz. Ama spor okulları bu konu da bizim için çok iyi bir alternatif, buradaki belletmenler bizimle özelikle ilgileniyor. Merak duyduğumuz sporları burada ki belletmenlerimizden öğreniyoruz. Yaklaşık dört yıldır Ücretsiz Spor Okulları’nda Halim Hocayla çalışıyorum. Halim Hoca, sportif anlamda bana çok yardımcı oldu” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Milli Takıma seçildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Kayıkkol, birçok sporcunun hayalini süsleyen Milli Takım kampına davet edildim. Bu inanılmaz mutluluk veren bir durum. İleride daha iyi yerlere gelip kendi şehrimi daha büyük platformlarda temsil etmek isterim. Bunun için çok çalışacağım ve en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

“BU FIRSATI BİZE SUNAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR EDERİZ”

Ücretsiz Spor Okulları Projesi’ni hayata geçirdiği için özelikle Büyükşehir Belediyesi’ne ve spor okulları yetkililerine çok teşekkür ettiğini belirten Kayıkkol, “Umarım bu şekilde daha çok başarı sağlarız. Spor Okulları ilerleyen zamanlarda Milli Takım’a çok daha fazla sporcu yollayacak” şeklinde konuştu.

ÜCRETSİZ SPOR OKULLARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, sporun tabana yayılması hedefiyle 2012 yılında Ücretsiz Spor Okulları Projesi’ni hayata geçirdi. İlkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara hizmet veren ücretsiz Spor Okulları’nda voleybol, basketbol, izcilik, masa tenisi, yüzme, atletizm, satranç, badminton, güreş ve jimnastik branşlarında eğitim veriliyor. 12 ilçede ve spor tesislerinde haftanın her günü faaliyet gösteren ücretsiz Spor Okulları, Kocaelili çocuklar için yeni dönemde yine aktif olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.