Ücretsiz Diksiyon ve Hitabet Kursları başlıyor

Kocaeli 02.01.2015 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ücretsiz Diksiyon ve Hitabet Kursları başlıyor

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi’nden yeni bir kültür hizmeti daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak Kocaeli yazın hayatına adeta yön veren Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi, yeni bir kültür hizmetini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi’nde ücretsiz Diksiyon ve Hitabet Dersleri verilecek. Kurslar, 3 Ocak Cumartesi günü Dil ve Edebiyat Derneği’nin Seka Kültür alanı içindeki binasında başlayacak. Dersler kapsamında; Güzel Konuşmaya Hazırlık, Nefes ve Ses Eğitimi, İfadenin Kuvvetlendirilmesi, Konuşma Tekniği, Hitabete Giriş ve Hitabet konuları ele alınacak.   DERS GÜN VE SAATLERİ Dersler hafta içi salı-perşembe 18.00 ile 21.00; hafta sonları ise 10.00 ile 13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kurs başvuruları Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği’nin www. tdedkocaeli.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Kurslara her yaştan vatandaş katılabilecek.
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi’nden yeni bir kültür hizmeti daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak Kocaeli yazın hayatına adeta yön veren Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi, yeni bir kültür hizmetini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi’nde ücretsiz Diksiyon ve Hitabet Dersleri verilecek. Kurslar, 3 Ocak Cumartesi günü Dil ve Edebiyat Derneği’nin Seka Kültür alanı içindeki binasında başlayacak. Dersler kapsamında; Güzel Konuşmaya Hazırlık, Nefes ve Ses Eğitimi, İfadenin Kuvvetlendirilmesi, Konuşma Tekniği, Hitabete Giriş ve Hitabet konuları ele alınacak.

 

DERS GÜN VE SAATLERİ

Dersler hafta içi salı-perşembe 18.00 ile 21.00; hafta sonları ise 10.00 ile 13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kurs başvuruları Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği’nin www. tdedkocaeli.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Kurslara her yaştan vatandaş katılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.