Üçüncü havalimanına güvenlikçi aranıyor.

Ekonomi 07.02.2018 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Üçüncü havalimanına güvenlikçi aranıyor.

İGA Güvenlik Hizmetleri AŞ tarafından İstanbul Yeni Havalimanı'nda istihdam edilecek yaklaşık 3 bin 500 güvenlik görevlisi için başvurular bu ay itibarıyla başladı. Güvenlik görevlileri havalimanında kara ve hava tarafında görev yapacak. Aranan özelliklerin başında, 5188 sayılı Yasa'ya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, tercihen 35 yaşından gün almamış ve vardiyalı çalışabilme şartları geliyor. Bu şartların yanı sıra askerlik hizmetini tamamlamış, diksiyonu düzgün ve sözlü iletişim kabiliyeti yüksek adaylar, kariyer platformları ve İGA irtibat ofislerinden iş başvurularını yapabilirken, uygun görülen adaylar, sözlü mülakata çağırılacak. Adaylar, Nisan'dan itibaren eğitime alınacak. Mülakatı geçen adaylar eğitime tabi tutulacak. İşe giren güvenlikçilere lojman verilecek..

İGA Güvenlik Hizmetleri AŞ tarafından İstanbul Yeni Havalimanı'nda istihdam edilecek yaklaşık 3 bin 500 güvenlik görevlisi için başvurular bu ay itibarıyla başladı. Güvenlik görevlileri havalimanında kara ve hava tarafında görev yapacak. Aranan özelliklerin başında, 5188 sayılı Yasa'ya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, tercihen 35 yaşından gün almamış ve vardiyalı çalışabilme şartları geliyor. Bu şartların yanı sıra askerlik hizmetini tamamlamış, diksiyonu düzgün ve sözlü iletişim kabiliyeti yüksek adaylar, kariyer platformları ve  irtibat ofislerinden iş başvurularını yapabilirken, uygun görülen adaylar, sözlü mülakata çağırılacak. Adaylar, Nisan'dan itibaren eğitime alınacak.
Mülakatı geçen adaylar eğitime tabi tutulacak. İşe giren güvenlikçilere lojman verilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.