UEFA’dan net tavır!

Spor 23.04.2020 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

UEFA’dan net tavır!

UEFA, üye ülkelerden yerel liglerin ve kupa müsabakalarının oynanarak tamamlanmasını istedi. Avrupa futbolunun patronu UEFA, üye ülke federasyonları ve Avrupa Kulüpler Birliği'nin katılımıyla dün telekonferans düzenledi ve Avrupa'da liglerin geleceği masaya yatırıldı.  Toplantıda UEFA, üye federasyonlardan yerel liglerin ve kupaların oynanarak tamamlanmasını istedi.  Şu anda Avrupa'da Belarus hariç hiçbir ülkede futbol oynanmıyor.  Toplantıda UEFA, öncelik olarak üye ülkelerin liglerinin bitirilmesini istedi. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin Ağustos ayı içerisinde oynanacağı belirtildi.  Toplantıda liglerin bitirilmesi için çeşitli takvim seçenekleri üzerinde yorumlar yapıldı.  UEFA, federasyonlara yerel liglerin bitirilmesi isteğini sunarken 'bazı özel durumlarda' bitirilemeyen liglerle ilgili kararın daha sonra verileceği ifade edildi.  UEFA, 24 Nisan Cuma günü yönetim kurulu toplantısı yapacak. O toplantı sonrası Avrupa futbolunda sezonun takvimi daha da netleşebilir.

UEFA, üye ülkelerden yerel liglerin ve kupa müsabakalarının oynanarak tamamlanmasını istedi. Avrupa futbolunun patronu UEFA, üye ülke federasyonları ve Avrupa Kulüpler Birliği'nin katılımıyla dün telekonferans düzenledi ve Avrupa'da liglerin geleceği masaya yatırıldı. 

Toplantıda UEFA, üye federasyonlardan yerel liglerin ve kupaların oynanarak tamamlanmasını istedi.  Şu anda Avrupa'da Belarus hariç hiçbir ülkede futbol oynanmıyor.  Toplantıda UEFA, öncelik olarak üye ülkelerin liglerinin bitirilmesini istedi. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin Ağustos ayı içerisinde oynanacağı belirtildi.  Toplantıda liglerin bitirilmesi için çeşitli takvim seçenekleri üzerinde yorumlar yapıldı.  UEFA, federasyonlara yerel liglerin bitirilmesi isteğini sunarken 'bazı özel durumlarda' bitirilemeyen liglerle ilgili kararın daha sonra verileceği ifade edildi.  UEFA, 24 Nisan Cuma günü yönetim kurulu toplantısı yapacak. O toplantı sonrası Avrupa futbolunda sezonun takvimi daha da netleşebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.