GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ulaşımda havuz sistemi!

Kocaeli 17.01.2020 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ulaşımda havuz sistemi!

Büyükşehir Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda 93 gündem maddesi üzerinden görüşme gerçekleşirken ulaşımda havuz sistemi meclisten geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 93 gündem maddesi üzerinden görüşme gerçekleştirildi. Toplu taşımayı tek çatı altında toplamak amacı ile başlatılan ortak havuz sistemi ile ilgili protokol yapılması için mecliste Başkan Tahir Büyükakın’a yetki verildi. Büyükakın, ortak havuz ile toplu taşımadaki sıkıntıları çözmeyi hedeflediklerini söyledi “TÜM ARAÇLAR HAVUZDA OLACAK” Meclis toplantısında toplu ulaşımda ortak havuza geçilmesi ile ilgili protokol yapılma yetkisi verildi. Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Doç. Dr. Büyükakın, “Yeni sistem ile birbirini tekrarlayan hatlardan kurtulup, aktarma şansımız olacak. Mevcut araçlarla daha önce gidemediğimiz noktalara gidebileceğiz. Araç sıkışıklığı ve yolcunun daha indirimli taşınmasının önünü açacağız. Tramvay ile entegre çalışması olacak. İndi bindi tarifesi uygulamasına geçebiliriz. Merkezde, Gebze ve güneyde bir havuz oluşturulacak. Tramvay ve tüm araçlarımız bu ortak havuzun içinde olacak. Toplam yolculuğu artırmak, kent içindeki trafiği azaltmak amacı ile yetki istedik” dedi. Madde meclisten oy birliği ile geçti. BÜYÜKŞEHİR’İ BU İSİMLER DENETLEYECEK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda denetim komisyonu üyeliği için seçim de yapıldı. Meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi Denetleme Kurulu seçimi yapıldı. Denetleme kuruluna AK Parti’den Berna Abiş, Hasan Numan Tonka ve Ali Karakaş, CHP’den Mehmet Nuri Paşa, MHP’den ise Özhan Kurt seçildi. Bu isimler Büyükşehir Belediyesi'ni denetleyecek. Ocak ayı meclisinde ayrıca şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız söylendi.
Büyükşehir Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda 93 gündem maddesi üzerinden görüşme gerçekleşirken ulaşımda havuz sistemi meclisten geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 93 gündem maddesi üzerinden görüşme gerçekleştirildi. Toplu taşımayı tek çatı altında toplamak amacı ile başlatılan ortak havuz sistemi ile ilgili protokol yapılması için mecliste Başkan Tahir Büyükakın’a yetki verildi. Büyükakın, ortak havuz ile toplu taşımadaki sıkıntıları çözmeyi hedeflediklerini söyledi

“TÜM ARAÇLAR HAVUZDA OLACAK”

Meclis toplantısında toplu ulaşımda ortak havuza geçilmesi ile ilgili protokol yapılma yetkisi verildi. Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Doç. Dr. Büyükakın, “Yeni sistem ile birbirini tekrarlayan hatlardan kurtulup, aktarma şansımız olacak. Mevcut araçlarla daha önce gidemediğimiz noktalara gidebileceğiz. Araç sıkışıklığı ve yolcunun daha indirimli taşınmasının önünü açacağız. Tramvay ile entegre çalışması olacak. İndi bindi tarifesi uygulamasına geçebiliriz. Merkezde, Gebze ve güneyde bir havuz oluşturulacak. Tramvay ve tüm araçlarımız bu ortak havuzun içinde olacak. Toplam yolculuğu artırmak, kent içindeki trafiği azaltmak amacı ile yetki istedik” dedi. Madde meclisten oy birliği ile geçti.

BÜYÜKŞEHİR’İ BU İSİMLER DENETLEYECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda denetim komisyonu üyeliği için seçim de yapıldı. Meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi Denetleme Kurulu seçimi yapıldı. Denetleme kuruluna AK Parti’den Berna Abiş, Hasan Numan Tonka ve Ali Karakaş, CHP’den Mehmet Nuri Paşa, MHP’den ise Özhan Kurt seçildi. Bu isimler Büyükşehir Belediyesi'ni denetleyecek. Ocak ayı meclisinde ayrıca şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız söylendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.