UlaşımPark eğlendirirken öğretiyor

Kocaeli 11.06.2019 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

UlaşımPark eğlendirirken öğretiyor

2 yıldır misafir öğrencilere tramvay gezileri düzenleyen UlaşımPark, bu güne kadar 34 okuldan 1054 öğrenciyi genel müdürlüğünde ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. , vatandaşlara hizmet odaklı organizasyonlar yapmaya devam ediyor. UlaşımPark Genel Müdürlüğü’ne yaklaşık 2 yıldır okullar tarafından çeşitli ziyaretler yapılırken UlaşımPark birimleri de misafir öğrencilere tramvay gezileri düzenliyor. MİSAFİR ODAKLI HİZMET UlaşımPark A.Ş., ‘’Müşteri Odaklı Değil, Misafir Odaklı Hizmet‘’ anlayışı ile çeşitli organizasyonlara imzasını atmaya devam ediyor. UlaşımPark bu kapsamda yapılan gezilerinde; tramvay ile şehir turu, mini tramvay ile gezi, tramvay kontrol merkezi, tramvay bakım atölyesi, özel olarak hazırlanmış fotoğraf bölümleri ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor. 34 OKULDAN 1054 ÖĞRENCİ GEZDİ UlaşımPark, gerçekleştirdiği gezi organizasyonlarıyla toplam 34 okuldan 1054 öğrenciyi genel müdürlüğünde ağırladı. Alınan olumlu geri dönüşlerle gezi programlarına sıklıkla devam eden UlaşımPark, çocukların, öğretmenlerin ve gerekse velilerin ilgi odağı haline gelerek tercih edilen gezi haline geldi. ŞEHİR TURU ATILIYOR UlaşımPark yetkilileri, bu gezileri öğrenciler için düzenlerken asıl amaçlarının çocuklara Akçaray tramvayını anlatmak ve öğretmek olduğunu vurguluyor. Akçaray ile şehir turuna çıkan çocuklar, güzergâh boyunca hem gezdiriliyor hem de bilgi aktarımı yapılıyor. Yetkililer, katılım sağlayan çocukların gezi esnasında akıllarına takılan tüm sorularını yanıtlıyor.
2 yıldır misafir öğrencilere tramvay gezileri düzenleyen UlaşımPark, bu güne kadar 34 okuldan 1054 öğrenciyi genel müdürlüğünde ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. , vatandaşlara hizmet odaklı organizasyonlar yapmaya devam ediyor. UlaşımPark Genel Müdürlüğü’ne yaklaşık 2 yıldır okullar tarafından çeşitli ziyaretler yapılırken UlaşımPark birimleri de misafir öğrencilere tramvay gezileri düzenliyor.

MİSAFİR ODAKLI HİZMET

UlaşımPark A.Ş., ‘’Müşteri Odaklı Değil, Misafir Odaklı Hizmet‘’ anlayışı ile çeşitli organizasyonlara imzasını atmaya devam ediyor. UlaşımPark bu kapsamda yapılan gezilerinde; tramvay ile şehir turu, mini tramvay ile gezi, tramvay kontrol merkezi, tramvay bakım atölyesi, özel olarak hazırlanmış fotoğraf bölümleri ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.

34 OKULDAN 1054 ÖĞRENCİ GEZDİ

UlaşımPark, gerçekleştirdiği gezi organizasyonlarıyla toplam 34 okuldan 1054 öğrenciyi genel müdürlüğünde ağırladı. Alınan olumlu geri dönüşlerle gezi programlarına sıklıkla devam eden UlaşımPark, çocukların, öğretmenlerin ve gerekse velilerin ilgi odağı haline gelerek tercih edilen gezi haline geldi.

ŞEHİR TURU ATILIYOR

UlaşımPark yetkilileri, bu gezileri öğrenciler için düzenlerken asıl amaçlarının çocuklara Akçaray tramvayını anlatmak ve öğretmek olduğunu vurguluyor. Akçaray ile şehir turuna çıkan çocuklar, güzergâh boyunca hem gezdiriliyor hem de bilgi aktarımı yapılıyor. Yetkililer, katılım sağlayan çocukların gezi esnasında akıllarına takılan tüm sorularını yanıtlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.