Ulaşımpark Sabiha Gökçen’deki bilet satış noktasını yeniledi!

Kocaeli 09.01.2020 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ulaşımpark Sabiha Gökçen’deki bilet satış noktasını yeniledi!

UlaşımPark, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki ‘Bilet Satış Noktası’nı yeni yerine taşıdı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İzmit ve Gebze gelmek isteyen vatandaşların Kocaeli Kartlarına dolum yapabildiği ‘Bilet Satış Noktasını’ yeni yeri olan şehirlerarası ulaşım bölümüne taşıdı. Seyahat etmek isteyen vatandaşlara kart satışı, kart dolum ve tek kullanımlık bilet satışı yapan UlaşımPark’ın yeni satış noktası da vatandaşlar tarafından kolayca bulunabilecek. Hat 250 ve 250G İLE KONFORLU ULAŞIM Sabiha Gökçen Havalimanından İzmit ve Gebze’ye seyahat etmek isteyen vatandaşların beğenerek kullandığı hat 250 ve 250G yolculara misafir odaklı hizmet sunmaya devam ediyor. Vatandaşların havalimanından hızlı ve konforlu şekilde Kocaeli’ye ulaşmasını sağlayan UlaşımPark, ortalama 30 ila 60 dakikada bir sefer yapıyor. Yolcular tarafından sıklıkla kullanılan otobüsler, Kocaeli’ye gelmek isteyen vatandaşlar için de yenilediği ‘Bilet Satış Noktası’ ile sorunsuz bir yolculuk sunuyor.

UlaşımPark, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki ‘Bilet Satış Noktası’nı yeni yerine taşıdı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İzmit ve Gebze gelmek isteyen vatandaşların Kocaeli Kartlarına dolum yapabildiği ‘Bilet Satış Noktasını’ yeni yeri olan şehirlerarası ulaşım bölümüne taşıdı. Seyahat etmek isteyen vatandaşlara kart satışı, kart dolum ve tek kullanımlık bilet satışı yapan UlaşımPark’ın yeni satış noktası da vatandaşlar tarafından kolayca bulunabilecek.

Hat 250 ve 250G İLE KONFORLU ULAŞIM

Sabiha Gökçen Havalimanından İzmit ve Gebze’ye seyahat etmek isteyen vatandaşların beğenerek kullandığı hat 250 ve 250G yolculara misafir odaklı hizmet sunmaya devam ediyor. Vatandaşların havalimanından hızlı ve konforlu şekilde Kocaeli’ye ulaşmasını sağlayan UlaşımPark, ortalama 30 ila 60 dakikada bir sefer yapıyor. Yolcular tarafından sıklıkla kullanılan otobüsler, Kocaeli’ye gelmek isteyen vatandaşlar için de yenilediği ‘Bilet Satış Noktası’ ile sorunsuz bir yolculuk sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.