“Ülkemizin geleceği için çok önemlisiniz”

Gebze 15.06.2020 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Ülkemizin geleceği için çok önemlisiniz”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzeli gençlerle bir araya geldi. Projeleri ve gençlere yönelik çalışmaları paylaşan Başkan Büyükgöz, soruları cevaplandırdı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gençlerle buluştu. Gebzeli gençlerle, Park Bahçeler Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye çalışmalarını paylaştı, soruları cevaplandırdı. Programa başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Selamet Güner, Yusuf Burkut’un yanı sıra AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve gençler katıldı.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye olarak gençlere özel gerçekleştirdikleri ve hayata geçirmeyi planladıkları projelerden bahsetti. GENÇLERE HER ZAMAN DEĞER VERİYORUZ Gençlere her zaman değer verdiklerini ifade başkan Büyükgöz, “Sizler yarın bu makamları devredeceğimiz gençlerimizsiniz. Bu anlamda sizler bu ülkenin geleceği için çok önemlisiniz. Ben bir belediye başkanı olarak yollar, kaldırımlar, binalara yapsam ama insanların gelişimine özellikle de gençlerin gelişimine yardımcı olamıyorsam hiçbir anlamı yok. Yapacağımız her çalışmada sizlerin söz hakkı olmalı ve bunu hayata geçirebilmek için belediye meclis üyelerimizde gençlere de yer verdik. İnşallah bu artarak devam edecek” dedi. Başkan Büyükgöz daha sonra gençlerin sorularını cevapladı. Program birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzeli gençlerle bir araya geldi. Projeleri ve gençlere yönelik çalışmaları paylaşan Başkan Büyükgöz, soruları cevaplandırdı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gençlerle buluştu. Gebzeli gençlerle, Park Bahçeler Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye çalışmalarını paylaştı, soruları cevaplandırdı. Programa başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Selamet Güner, Yusuf Burkut’un yanı sıra AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve gençler katıldı.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye olarak gençlere özel gerçekleştirdikleri ve hayata geçirmeyi planladıkları projelerden bahsetti.

GENÇLERE HER ZAMAN DEĞER VERİYORUZ

Gençlere her zaman değer verdiklerini ifade başkan Büyükgöz, “Sizler yarın bu makamları devredeceğimiz gençlerimizsiniz. Bu anlamda sizler bu ülkenin geleceği için çok önemlisiniz. Ben bir belediye başkanı olarak yollar, kaldırımlar, binalara yapsam ama insanların gelişimine özellikle de gençlerin gelişimine yardımcı olamıyorsam hiçbir anlamı yok. Yapacağımız her çalışmada sizlerin söz hakkı olmalı ve bunu hayata geçirebilmek için belediye meclis üyelerimizde gençlere de yer verdik. İnşallah bu artarak devam edecek” dedi. Başkan Büyükgöz daha sonra gençlerin sorularını cevapladı. Program birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.